REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A fost PRINS autorul CRIMEI din zona Delfinariu!

A fost PRINS autorul CRIMEI din zona Delfinariu!

Replica API 28 mai 2016 | 11:10 417

Anchetatorii au identificat un suspect în cazul teribilei crime ce a avut loc în zona Delfinariu, în cursul nopţii de vineri, 27 mai.

Oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi aşa au aflat că este vorba despre un bărbat care locuieşte în acea parte a oraşului. Are circa 1.80 înălţime şi în jur 30 de ani. Se pare că este foarte violent, mai ales când nu are băutură sau ţigări. Cel mai probabil, acesta a fost şi motivul pentru care a recurs la teribilul gest. El obişnuia să ia produse pe datorie de la chioşc şi există posibilitatea ca victima să-l fi refuzat. Anchetatorii sunt pe urmele lui şi urmează să-l prindă şi să-l conducă la audieri.

Amintim că scene îngrozitoare s-au derulat în zona Delfinariu, o femeie prăbuşindu-se într-o baltă de sânge. Victima era vânzătoarea de la un chioşc de ziare din zonă, Adriana Farcaş. Potrivit celor aflaţi la faţa locului, în interiorul spaţiului comercial ar fi semne că a fost o adevărată luptă, de unde şi faptul că se conturează tot mai mult ipoteza unei tâlhării. Cel care a sunat la 112 este un bărbat care se afla de partea cealaltă a străzii. Acesta a auzit ţipete şi a văzut cum un bărbat a fugit, apoi o persoană s-a prăbuşit, într-o baltă de sânge. A mers imediat acolo şi a stat cu victima până la sosirea echipajului SMURD.

Femeia a fost transportată la spital, cu multiple plăgi la nivelul toracelui, fiind în stare critică. Din nefericire, la scurt timp a fost declarată decedată.

UPDATE: A FOST PRINS BĂRBATUL SUSPECTAT CĂ A UCIS-O PE ADRIANA FARCAŞ!

Conform unor surse judiciare, bărbatul, Nicolae F., de 30 de ani, locuieşte în zona Delfinariu, iar imediat după ce a înjunghiat-o pe femeie, a fugit, fiind depistat în zona localităţii Sibiu. Potrivit surselor noastre, bărbatul a fugit spre Sibiu cu trenul.

Citeşte şi:

Femeia care a fost UCISĂ în chioşcul de la Delfinariu era mama a doi copii! Poliţia caută criminalul

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614