REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A fost prins autorul triplului asasinat: se odihnea pe o bancă, în Cumpăna

A fost prins autorul triplului asasinat: se odihnea pe o bancă, în Cumpăna

Replica API 24 iulie 2014 | 00:00 170

Individul care a omorât trei persoane într-o casă din zona Kilometrul 5 a fost prins în localitatea Cumpăna, fiind dus apoi la audieri.

Alexandru Stoica a fost depistat în jurul orei 7.30, stând pe o bancă din faţa locuinţei unui prieten. Acesta se afla cu amicul lui, şi el cu antecendente penale, discutând vrute şi nevrute. Menţionăm că presupul criminal nu-şi recunoaşte fapta, însă oamenii legii au precizat că va fi supus unui control psihiatric pentru a se constata dacă avea discernământ.

Alexandru Ştefan Stoica a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Galaţi pe 14 iulie, pe banii statului!

Totodată, menţionăm că poliţiştii au efectuat razii şi filtre în tot judeţul pe tot parcursul nopţii de miercuri spre joi, fiind verificate inclusiv hotelurile din staţiunea Mamaia.

Reamintim că miercuri, 23 iulie, imagini horror au fost într-o casă situată pe strada Şoseaua din Vii din municipiul Constanţa! Trei cadavre, sânge în toată casa şi o primă ipoteză: două femei au fost ucise de un bărbat, un fost puşcăriaş, care ulterior s-ar fi sinucis. Stupoare, însă, la identificarea cadavrelor! O rudă a decedaţilor a precizat oamenilor legii că bărbatul mort nu este presupusul criminal, ci un văr al fostului condamnat. Prin urmare, persoanele decedate sunt: Gherghina Pârvuleţ de 81 de ani, Paraschiva Martoiu, de 58 de ani şi Cristian Marius Martoiu, de 19 ani.

Oroarea s-a produs în imobilul cu numărul 14 de pe strada Şoseaua din Vii. Două femei au fost ucise de un bărbat eliberat pe data de 14 iulie din penitenciar, unde a ispăşit o pedeapsă pentru comiterea unei tâlhării. Al treilea cadavru, de sex masculin, a fost iniţial atribuit lui Alexandru Ştefan Stoica. Aşa s-a ajuns la ipoteza că respectivul şi-a ucis bunica şi o mătuşă, după care s-a sinucis. "O rudă venită la identificarea cadavrelor ne-a spus că bărbatul mort nu este Alexandru Stoica, ci vărul acestuia. Se presupune că Alexandru Stoica şi-a ucis bunica, mătuşa, dar şi un văr. Au fost instituite filtre", a precizat, ieri seară, un reprezentant al IPJ Constanţa.

L.C.

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367