REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A fost sau nu vorba de ABUZ la Şcoala 23? Părintele şi învăţătoarea reclamată s-ar fi împăcat

A fost sau nu vorba de ABUZ la Şcoala 23? Părintele şi învăţătoarea reclamată s-ar fi împăcat

Replica API 25 iunie 2016 | 00:24 682

Ancheta continuă

Ancheta continuă

Învățătoarea de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu acuzată că bătea și jignea elevii a intrat în vizorul comisiei de disciplină a unității de învățământ. Potrivit directorului Ioana Matei, aceasta a fost întocmită luni, 13 iunie, urmând a se stabili dacă acuzațiile aduse cadrului didactic se dovedesc a fi adevărate, precum și sancțiunile, dacă e cazul. Pe de altă parte, se pare că învățătoarea ar susține că nu are nimic de împărțit cu mama sau eleva în cauză, mai ales că se avea în relații foarte bune cu cele două. Ulterior, s-ar fi stabilit că nu a fost vorba decât de o neînțelegere, generată probabil de modul în care a interpretat copila comportamentul cadrului didactic.

Directorul unității de învățământ în care a izbucnit cea mai recentă dispută părinte- cadru didactic susținea că învățătoarea acuzată că bătea și jignea elevii de la clasă a intrat în vizorul comisiei de disciplină, cu toate că faptele și declarațiile cadrului didactic arată o bună relație cu mama și eleva în cauză. Ulterior, Ioana Matei a spus că ar fi vorba de o neînțelegere și că s-au refăcut relațiilte dintre părintele în cauză și învățătoare:

”Ancheta este încă în desfășurare. Procedura are termen de soluționare o lună. Eu nu mă pot amesteca în anchetă. Din câte știu, membrii comisiei de disciplină s-au întâlnit pentru discuții cu învățătoarea și părintele. Din ce am înțeles, sunt din nou în relații normale. Se pare că ar fi vorba de o neînțelegere. Ele erau într-o relație foarte bună. Nu vreau să dau vina pe copil, că e prea mic. Dar e posibil să fi interpretat lucrurile greșit. Unii copii sunt mai emotivi de altfel”, a declarat pentru ”Replica” Ioana Matei, directoarea Școlii Gimnaziale numărul 23”Constantin Brâncoveanu” din Constanța.

Geanina DRĂGOI

Citește și: Acuzaţii grave la Şcoala 23! „Mami, sună la 112, să vină poliţia să o bage la puşcărie pe învăţătoare” ( http://www.replicaonline.ro/acuzatii-grave-la-scoala-23-mami-suna-la-112-sa-vina-politia-sa-o-bage-la-puscarie-pe-invatatoare-279105/ )

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102