REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Abatorul din Cumpăna s-a făcut scrum, din cauza unui scurtcircuit

Abatorul din Cumpăna s-a făcut scrum, din cauza unui scurtcircuit

Replica API 2 iulie 2015 | 00:00 225

Un fast food a rămas fără mansardă

Un fast food a rămas fără mansardă

Pompierii constănţeni au intervenit la două incendii, unul izbucnit în municipiu şi celălalt în localitatea Cumpăna. Nu au existat victime, însă pagubele sunt imense. Abatorul din Cumpăna a ars în totalitate, pe când fast food-ul de pe strada I. G. Duca a rămas fără mansardă. Alarma la pompieri a fost dată încă de la primele ore ale zilei de miercuri, 1 iulie. Un imobil situat pe strada I.G. Duca colţ cu Constantin Brătescu era cuprins de flăcări. La faţa locului au ajuns 2 autospeciale cu apă şi spumă.

Pompierii s-au chinuit aproximativ 3 ore să stingă incendiul, izbutind în cele din urmă. Nu au fost victime, însă pagubele sunt mari dat fiind faptul că mansarda a ars în totalitate. Menţionăm că acolo se află un fast food, care se afla în renovare. Sursa incendiului, potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, a fost un scurtcircuit electric.

Tot la orele dimineţii de miercuri, un apel prin 112 solicita intervenţia militarilor în centrul localităţii Cumpăna, acolo unde izbucnise un incendiu la abator. Patru autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Port s-au deplasat la faţa locului, dar şi un echipaj SMURD, flăcările fiind stinse după 40 de minute.

Nici aici nu au existat victime, dar abatorul, care se întindea pe 500 metri pătraţi, a ars în totalitate. Menţionăm că angajaţii au sunat la 112, ei fiind primii care au văzut flăcările. Şi aici sursa incendiului a fost un scurtcircuit electric. Totodată, de menţionat este şi faptul că în zonă se aflau locuinţe, pericolul ca ele să fie cuprinse de flăcări fiind unul mare. Din fericire, pompierii au intervenit la timp.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108