REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident cu VICTIME ÎNCARCERATE între Ciocârlia și Cobadin

Accident cu VICTIME ÎNCARCERATE între Ciocârlia și Cobadin

Replica API 19 iunie 2017 | 12:26 616

Accident îngrozitor între localitățiile Ciocârlia și Cobadin! Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constana intervine sâmbătă seara, 17 iunie a.c., la un accident rutier care s-a soldat cu persoane încarcerate. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un SMURD C. Șoferul unui autoturism era încarcerat, în timp ce un copil a fost scos din vehicul. Un alt copil se afla în maşină când au ajuns ajutoarele. Intervenția a fost îngreunată de ploaia torențială.

Șoferul autoturismului a fost scos, în cele din urmă, însă acesta era în stop cardio-respirator, iar medicii au început protocolul de resuscitare. Copilul încarcerat a fost scos în stare comatoasă.

Potrivit SAJ, şoferul este în stop cardio-respirator, un copil de 10 ani este în comă, iar un al doilea copil a fost scos cu politraumatism, conştient.

Update

Un copil în vârstă de 10 ani a fost preluat în coma preluat de SMURD. Un alt copi, în vâstă de 6 ani, somnolent, instabil, cu traumatism cranio-cerebral şi abdominal a fost preluat de echipaj de ambulanță. Un adult, tatăl, a fost declarat decedat.

Familia este din Cobadin.

Update 2

Mai exact, în ziua de 17.06.2017, Ion Bogza, de 39 ani, din Cobadin a condus un autoturism marca Renault pe DN 3, dinspre Cobadin către Ciocârlia. Ajungând la km 226+400, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. Acesta se afla în mașină cu cei doi fii ai săi. Cel în vârstă de 8 ani este rănit ușor, aflându-se internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pe când cel de 12 ani este în stare critică. Se află pe Secția de Terapie Itensivă, intubat și ventilat mecanic, el suferind mai multe leziuni cerebrale și toracice, după cum au precizat cadrele medicale.

C.C. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai javra nu lasa comentariu cu bautura date d.......u de p......t asa a fost cumpana .
0
0
Donmu anonim nu bautura o omorit omu cite cruci sunt pe acea sosea toti au baut soarta lui a fost acolo nu mai comenta puteai fi tu in locu lui
1
0
daca era baut nu trebuia sa ia copii dumnezeu sai salveze copii
0
1
sal ierte dumnezeu pe fratele meu
1
1
Pe drumul acela sunt cruci si pe o parte si pe alta. Culmea e ca e foarte drept si totusi COMUNISTII au taiat un cimitir intreg construind acea sosea. De aceea sunt atitea victime in zona aceea. Este o manastire in zona dar nu rezolva problema. Nu trebuie sa ne jucam cu cei ADORMITI si nici cu cele SFINTE.
2
0
Ar trebui precizat si faptul ca autospeciala de pompieri a ajuns inaintea primei salvari iar salvarea a ajuns dupa mai bine de jumatate de ora de la primul apel la 112... Mare pacat de om, dar si invatatura de minte pentru noi, sa purtam centurile. Daca o avea cred ca scapa. Sper ca baiatul sa fie bine.
0
1
NELU BOGZA il chema.Copii sunt amandoi la spitalul judetean Cta la reanimare.Cel mic de 8 ani este bine iar cel de 12 ani Sebi este intr-o stare mai grava ..
4
1
Se prea poate sa fi fost surprins si de ploia torentiala si a inaintat cu viteza fara sa mai vada bine soseaua.Nu mai conteaza timpul salvarii daca si ea tot pe ploaie torentiala a trebuit sa ajunga in siguranta la accident
3
0
Ar trebui precizat si faptul ca autospeciala de pompieri a ajuns inaintea primei salvari iar salvarea a ajuns dupa mai bine de jumatate de ora de la primul apel la 112... Mare pacat de om, dar si invatatura de minte pentru noi, sa purtam centurile. Daca o avea cred ca scapa. Sper ca baiatul sa fie bine.
5
0
Nelu bogza
1
0
Masina s-a izbit de un copac
0
0
Cah. Cah!astea iti sunt initialele numelui,asa intelegem si noi stirea!Ai sters comentariul care iti atragea atentia ca nu ai precizat cum s-a produs tragedia!si o sa,l stergi si pe,asta,ptr ca actualizezi starea pasagerilor dar cauza tot nu o poti afla;
4
1
Cine sunt ? Un nume ceva ?!
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614