REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident de muncă în Portul Constanţa! Un bărbat a murit

Accident de muncă în Portul Constanţa! Un bărbat a murit

Replica API 25 mai 2017 | 22:34 431

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a murit marți, 23 mai, a.c., la locul de muncă. Incidentul a avut loc la SC Daniof Consulting SRL – incinta SC Comvex SA, șantier terminal cereale Dana 80 Port Constanța. Este vorba despre Daniel Popescu, care profesa în fucția de administrator. Bărbatul şi-a desfăşurat activitatea specifică în zona şantierului până în jurul orei 19:30, când a suferit un stop cardiorespirator.

A fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112, iar cadrele medicale sosite la faţă locului au constatat decesul la ora 20:20. Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mironescule, daca traia al' batran te batea cu Stavrositu in cap pana va iesea iscusinta pe nas. Sa va fie rusine hahalerelor!
4
0
Sint si eu unul care freaca menta vreo 240 de ore pe luna pe la Coremar. Va doresc si eu numai bine. Voi iscusitilor ati confundat remorcherele cu oile. Branza se face la caserie nu in port. Dede a condus compania ca un adevarat comandant. Baietii lui tata o scufunda. Pacat
7
0
Motoristul iscusit se baga in seama ca chilotul in cur... ITM-ul trebuie sa va bubuie!!! Aroganta si prostia costa! Eeeee, mare e gradina ta Doamne... si multi motoristi iscusiti sunt in ea! Dati-ne afara pe toti! ...Ramaneti cu motorina, tigarile, sanatatea si cinstea ce va caracterizeaza. Noi, astia cu galeata de motorina, cu cartonul de tigari si cu concediile medicale va dorim succese fara esece, bani multi, sanatate, munca putina, viata lunga, copii sanatosi, masini scumpe, amante tatoase, libertate, intr-un cuvant trai-neneaca!
7
0
Care COREMAR bre? Ala nu mai este de mult! Baietii destepti au plecat de mult! Cand a "plecat" Dede, a murit si Coremaru'. RIP
8
0
73 de ani si inca mai lucra ??
2
0
La Coremar cand vine ITM-ul? Ca muncim o gramada de ore pe luna! Vorba vine, ca o frecam , dar facem si noi pe suparatii, ca da bine la sindicat. Mai o galeata de motorina, mai un carton de tigarete, mai un concediu medical si uite asa ne invartim!
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614