REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ACCIDENT GROAZNIC în Mamaia: doi tineri au MURIT, o tânără este în COMĂ!

ACCIDENT GROAZNIC în Mamaia: doi tineri au MURIT, o tânără este în COMĂ!

Replica API 4 martie 2016 | 10:24 707

Din viteză, s-au izbit violent de un stâlp

Din viteză, s-au izbit violent de un stâlp

Un accident teribil s-a petrecut în staţiunea Mamaia, în zona Butoaie, în seara de joi, 3 martie. Potrivit primelor informaţii, 4 persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale unui autoturism, după impactul cu un stâlp. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul ISU Dobrogea dar şi echipaje SMURD. Potrivit primelor date, şoferul vehiculului a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp.

Potrivit cadrelor medicale ajunse la faţa locului, patru tineri (două fete şi doi băieţi - Dima Ioana, Vezeteu Veronica Anabella, Emanuel Coroma şi Adrian), cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, au fost scoşi dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Din nefericire, doi dintre tineri au fost declaraţi decedaţi! Este vorba despre şofer şi despre un alt băiat aflat pe locul din dreapta faţă. Una dintre tinere a fost preluată şi transportată în stare comatoasă la spital, iar o alta - conştientă. Potrivit martorilor, autoturismul ar fi rulat cu viteză excesivă.

Tinerii erau din Năvodari şi rulau cu un Ford Focus, cu numărul de înmatriculare CT 10 HFF. Şoferul se numea Adrian şi avea 20 de ani.

Iată precizările Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă:

"O autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor evenimentului rutier produs astăzi în staţiunea Mamaia.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru tineri care au rămas încarceraţi. Conducătorul autoturismului era însoţit de trei pasageri care au avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare. Din nefericire doi tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani au decedat, cele două tinere au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa.

Anunţarea accidentului la numărul unic de apel de urgenţă 112 a fost făcută la ora 20:54, iar intervenţia s-a terminat la ora 22:09. Pe toată durata desfăşurării acţiunilor de salvare, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu ce putea izbucni la autoturismul implicat în accident".

Tinerii implicaţi în teribilul accident rutier din Mamaia, petrecut în seara de joi, 3 martie, sunt din Năvodari şi se numesc Adrian Bîcu de 20 de ani (şoferul), Emanuel Coroma, de 20 de ani, (pasager dreapta faţă) Veronica Anabella Vezeteu şi Ioana Dima.

Cei doi tineri erau parte din galeria Clubului Farul, iar Emanuel Coroma era cunoscut cu antecedente penale, el ieşind de după gratii cu doar câteva zile înainte de tragedie.

L.C., A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218