REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident groaznic în Poarta 6: A izbit în plin un stâlp şi podul de la Doraly. Nu este exclus suicidul

Accident groaznic în Poarta 6: A izbit în plin un stâlp şi podul de la Doraly. Nu este exclus suicidul

Replica API 14 noiembrie 2012 | 00:00 2095

Vezi galerie foto

Vezi galerie foto

Noaptea de marţi spre miercuri a fost presărată cu tragedii, la Constanţa. Mai exact, un tânăr de 25 de ani a ajuns direct în braţele morţii, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un stâlp, doborându-l şi intrând în partea de susţinere a podului, din zona Doraly. Chiar dacă un echipaj SMURD C a ajuns la faţa locului, de asemenea şi un echipaj al Descarcerării, nu s-a mai putut face nimic pentru Alexandru Miu, care şi-a pierdut viaţa pe loc, prins între fiarele contorsionate ale maşinii. În plus, potrivit oamenilor legii, autoturismul circula cu aproximativ 150 de kilometri pe oră, la locul accidentului negăsindu-se urme de frânare. Unii dintre vecinii victimei, din cartierul constănţean Poarta 6, susţin că acesta avea mari probleme, părinţii fiindu-i bolnavi, iar el băgat până peste cap în datorii, de pe urma jocurilor de noroc, pe când alţii neagă aceste zvonuri, menţionând că, mai degrabă, avea datorii la cămătari pentru a contribui la operaţia tatălui, bolnav de cancer. În noaptea tragediei, unele persoane au declarat că l-au văzut pe Alexandru Miu ieşind foarte supărat dintr-o casă de pariuri sportive, aceştia susţinând că victima era sunată de diverse persoane în vederea recuperării datoriilor. Însă, Alexandru a trimis mesaje tuturor cunoscuţilor, inclusiv mamei sale, să nu-l mai caute pentru că vor auzi de el "mâine dimineaţă" (miercuri - n.r). Se pare că spusele i s-au confirmat, tragedia ajungând în atenţia oamenilor legii. De asemenea, un cunoscut al băiatului a declarat, pentru "Replica", că tatăl acestuia se află în Israel, fiind bolnav de cancer, aflat acolo pentru un transplant. Punând cap la cap declaraţiile martorilor, nu se exclude posibilitatea ca tânărul să-şi fi dorit moartea. Menţionăm că accidentul rutier s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orelor 00.00, sub podul de la Doraly. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost depus la Morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în vederea efectuării necropsiei.

Ce spune Serviciul Rutier

Potrivit poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier, accidentul rutier s-a produs la ora 23.00, Când Alexandru Miu, de 25 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Volkswagen pe strada Brizei, dinspre Poarta 6, către Complexul Billa, şi ajungând în zona podului rutier, care face legătura dintre şoseaua Mangaliei şi bulevardul Aurel Vlaicu, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care a ricoşat în parapetul podului rutier. În urma impactului, tânărul a decedat pe loc.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614