REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident mortal la Mihai Viteazu! Un tânăr din Cogealac și-a pierdut viața

Accident mortal la Mihai Viteazu! Un tânăr din Cogealac și-a pierdut viața

Replica API 12 martie 2017 | 11:13 1394

Accident rutier incredibil în localitatea constănțeană Mihai Viteazu! Un tânăr de doar 22 ani din Cogealac și-a pierdut viața! La data de 11.03.2017, ora 23.00, Cosmin P., în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cogealac, a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre Tariverde către Mihai Viteazu, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto.

Vestea a căzut ca un trăznet pentru rude, dar și prietenii tânărului! "De ce și tu Cosmine? De ce nu ne-ai ascultat? Ne-ai lăsat cu un gol imens în suflet! Dumnezeu să te ierte, fratele meu", "Dumnezeu să te ierte, fratele nostru! Aveai multe planuri în viață asta să le duci la capăt, dar nu a fost să fie. Ce se întâmplă că nu mai înțeleg, unul câte unul. "Mulți am fost, puțini am rămas. Ai fost un prieten adevărat", "Dumnezeu să te ierte, prietene drag! Offf, nu îmi vine să cred" sunt doar câteva dintre mesajele pline de durere transmise de aceștia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa te ierte fratele meu si toti cei care nu.lau cunoscut sa nu vorbeasca ..
0
0
Dumnezeu sa-l odihneasca!
0
0
Dumnezeu s-al odihneasca
1
0
Nu i-am cunoscut....dar ....oooo cat de bine inteleg durerea celor trei familii....Acolo ,la Fantanele si Cogealac se intampla in ultimul timp cam des sa moara persoane care sunt in floarea varstei....fratele meu acum 5 luni a fost lasat sa moara pe scrile unui bar ca un caine, dupa cea fost batut....DUREREA E MARE ...de la cer pana la pamant si inapoi...spune-ti Doamne fereste! Sa va odihniti in pace suflete bune!
1
1
Dumnezeu s- al ierte
1
2
DUMNEZEU S-AL IERTE A FOT O PERSOANA MINUNATA
2
0
D.zeu sa.l odihneasca! Indureratilor parinti,rude,iubita si tuturor apropiatilor:sa va dea Domnul putere sa treceti peste aceasta nenorocire!Nu.l cunosc personal pe acest copil dar sint mama si stiu ce inseamna sa .ti astepti copilul acasa ori de cate ori pleaca cu masina.Sint alaturi de voi dragilor!
4
0
Dumnezeu sa te ierte,sufletel nevinovat!Trimite ne putere sa trecem peste aceasta nenorocire!Sper sa ti fie bine acoli in ceruri si sa ne veghezi scumpul nostru nepotel!Nu te vom uita niciodata!Vei ramane vesnic in inima si sufletul nostru pui scump si plin de viata!
3
0
Dzeu sa te ierte cosmin in rest vorbele sunt inutile
2
3
Sunteti de- a dreptul penibili sa vorbiti urat de cei trei ingeri nu va ganditi ca maine ati putea fi si voi la fel atunci chiar ,ca nimeni nu va ,v - a simti lipsa.Cei ce vb urat de Cosmin poate si voi ati apelat la el vreodata atunci era bun iar dupa moarte il vb de rau .
1
0
Dumnezeu ia oameni buni , ce ar putea face cu lepre care doar isi dau cu parerea si nudeca si partea cu ''cocalar'' cauta intai semnificatia cuvantului si apoi te invit sa lasi un comm , aceste baiat era un copil, prieten cum rar mai gasesti si uneori o clipa de neatentie te costa viata el a fost si va ramane de neinlocuit pentru cei dragi !
2
0
OAMENI BUNI ACEASA PERSOANA ERA UN COPIL NEVINOVAT SI TOTODATA INVIDIAT ERA UN SOFER FOARTE BUN ,DE CURSA LUNGA ...NU DOAR DE LA MIHAI VITEAZUL,LA COGEALAC SI INVERS. DACA SE GRABEA ERA DATORITA FAPTULUI CA ABIA ASTEPA SA MEARGA LA IUBIA LUI PTR A O VEDEA DUPA O SAPTAMANA SI DE AI DUCE CADOUL DE 8 MARRIE.PTR CEI CARE NU STIU SI NU AU PERMIS....SE POATE INTAMPLA ORICUI NU CONTEAZA CINE ESTI ....ODIHNESTETE-N PACE DRAGUL MEU NEPOT !!!!! NU TE VOM UITA NICIODATA!!!!
3
1
Dzeu sa l ierte pacat off dc doamne asa de tanar sunt altii saracii bolnavi suferind condoleante familiei si multa putere
10
1
Prostia si viteza
4
3
Un machedon cocalar de bani gata in minus.mare paguba.asta i-a fost educatia,viteza si sfidarea.
3
12
Off... Dumnezeu sa te ierte suflet bun... Iti simtim lipsa..
1
21
Jale mare ...ofofof .
5
1
ce jale in cogealac..dumnezeu sa-l odihneasca! sa invatam din tragedii...sa nu se mai repete
6
1
Dumnezeu sa te ierte prieten drag
3
2
Sincere condoleante si putere multa familie si prietenilor sa treaca peste acest necaz.
3
1
Dumnezeu sa'l odihneasca in pace
4
2
La stirile de genul asta, recunosc ca deschid pentru comentarii. Epice.
10
2
Dumnezeu sa-l ierte . Pacat de tineretea lui .Condoleante familiei
5
1
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei! Nu l-am cunoscut pe acest baiat dar sunt sigura ca nu merita asta! Uneori, tind sa cred ca Dumnezeu este putin nedrept...Era in floarea varstei. ..pacat. ...Iar pentru cei rautaciosi, voi nu ati condus cu viteza niciodata? Voi nu v-ati pierdut controlul in timp ce conduceati niciodata? Zic, sa va opriti! Decat sa scrieti aberatii, pe care familia acelui suflet le vede, mai bine, nu comentati!
14
2
Dumnezeu sa te ierte !!!
31
2
Dumnezeu sa-l ierte! Mare pacat de tineretea lui...
10
1
Ghita trifoi ai permis?
13
1
Astia ''stie tot'' stati calmi ca nu va ia nimeni locul in categoria ''prostilor '' , Dumnezeu sa.l ierte un suflet bun!
10
4
Dumnezeu sa-l ierte !
12
4
Darius daca ai putut sa spui asta inseamna ca nu ai creer prietene .. il stiu bine pe baiat era foarte atent si conducea f bine dar fereasca dumnezeu nu este de condamnat ptr ca mergea umpic mai tare ... dumnezeu sa-l ierte si sa il aiba in paza ...
16
4
ce sa stapanesti ma anton sena la 130 cand faci o explozie ?zi doamne fereste sa nu urmezi tu.nu mai fi bazat pe tine asa.
26
4
sa nu mai facem pe lupii moralisti, un D zeu sa-l ierte e de ajuns, ganditi-va ca si rudele si apropiatii citesc stirile astea si e inca un foc pe suflet cand citesti diversi care fac pe "eu n-as face asa ceva"
17
2
Cum a reusit?
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367