REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier GRAV în Constanța: două persoane au MURIT

Accident rutier GRAV în Constanța: două persoane au MURIT

Replica API 25 ianuarie 2017 | 15:59 503

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină la un accident în localitatea constănțeană Ștefan cel Mare! Din primele informații, patru persoane sunt încarcerate. Din păcate, două dintre victime, un bărbat și o femeie, au decedat pe loc! La fața locului a ajuns un echipaj pentru descarcerare de la Cernavodă și este așteptată și intervenția celor de la Detașamentul Palas. Potrivit reprezentaților SAJ, au fost implicate un autoturism marca Renault, un autoturism marca Dacia Logan și un TIR.

UPDATE 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren, circulația pe DN22C Murfatlar – Cernavodă este oprită pe ambele sensuri în zona localității constănțene Ștefan cel Mare. Evenimentul s-a produs în jurul orei 12.00.

UPDATE 2

Se pare că una dintre autoturismele implicate ar aparține Armatei Române. De asemenea, la fața locului a intervenit și elicopterul SMURD care a preluat una dintre victimele conștiente. Cea de-a doua persoană în viață a fost preluată de o ambulanță SMURD.

UPDATE 3

Potrivit cadrelor medicale, una dintre victimele care au supraviețuit prezintă o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare, iar cea de-a doua se află în șoc hipovolemic. Ambele persoane au fost intubate și transportate la spital.

UPDATE 4

Implicați în accident au și doi militari din cadrul MApN! Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar.

Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale.

Potrivit polițiștilor rutieri, mașina Armatei Române s-ar fi încadrat în depășirea TIR-ului fără să se asigure și a intrat în coliziune frontală cu Renault care circula pe sens opus.

Citește și Iată cine sunt tinerii morți în accidentul în care a fost implicată o maşină a Armatei!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate la tipu lor
0
0
Sa dus Pestele si Zdreanta care venise de curand din Germania!
8
4
Du-te dracului de imbecil
3
5
...CICA RENAULT CIRCULA PE SENS OPUS. CU SIGURANTA CIRCULA DIN SENS OPUS! NU MAI SPUNEM CA TIR NU ESTE AUTOVEHICUL, AUTOTREN ESTE CU SIGURANTA ANSAMBLU DE VEHICULE! GREA MESERIE PENTRU UNII....
2
3
Opelul este defapt un renault laguna 1
9
0
asta are 12 clase ,,daca avea 5 mergea atent,.
2
6
din cauza imbecililor care nu respecta regulile de circulatie si mai ales viteza legala,mor oameni,nevin ovati!
13
4
Opelul care este Dacie toata ziua, dar...de, postacii de serviciu de sub mine, oligofreni encefalopati ce sa comenteze? Spor la treaba baieti. Nicio stire azi cu machedoni, ceva...nu v-a solicitat Nicusor Dan la nicio activitate? Vai...pacat.
9
11
iar opel fratilor
4
6
E coada de un km
2
6
Iarasi unul cu opel face accident????
3
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218