REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier GRAV pe DN2A: două persoane au MURIT. Patru echipaje ale Ambulanţei au intervenit în zonă

Accident rutier GRAV pe DN2A: două persoane au MURIT. Patru echipaje ale Ambulanţei au intervenit în zonă

Replica API 1 septembrie 2014 | 00:00 196

Poliţiştii rutieri şi militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe DN2A, în zona Hanul Morilor, acolo unde s-a produs un grav accident rutier. Potrivit primelor informaţii, o persoană a rămas încarcerată.

"Sunt patru victime. O persoană a decedat şi o alta aflată în stop cardio-respirator, fiind resuscitată, la Hanul Morilor din Hârşova. Echipajul SMURD C continuă manevrele de resuscitare, încercând să stabilizeze pacientul. Am trimis patru echipaje, dintre care un echipaj cu medic. Din cele patru victime, două au suferit politraumatisme minore şi au fost evacuaţi spre Spitalul Constanţa", a declarat, pentru "Replica", dr. Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa.

Din câte se pare, accidentul rutier s-a petrecut din pricina neacordării de prioritate. Autoturismul a vrut să vireze la stânga către drumul ce duce la Topalu, însă nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR, care circula regulamentar, din sens opus.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unei coliziuni dintre un autoturism şi un autotren, circulaţia auto pe DN2A Constanţa - Hârşova se desfăşoară îngreunat în zona localităţii Topalu (intersecţie cu DJ223).

Update, ora 14.55:

Din nefericire, şi cea de-a doua persoană s-a stins din viaţă, în ciuda eforturilor medicilor, au anunţat poliţiştii rutieri. "Din păcate a decedat şi cea de-a doua persoană. Medicii au depus eforturi supraomeneşti. Au încercat să o resusciteze timp de aproape o oră", a declarat dr. Ionuţ Cealera, directorul medical al SAJ Constanţa.

Update

Mai exact, nenorocirea a avut loc luni, 1 septembrie, la orele 12.15, când Costel Iulian Manea, de 38 ani, a condus un autoturism marca Skoda pe DN2A dinspre Constanţa către Hârşova şi ajungând la intersecţia cu DJ 223, a efectuat viraj la stânga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus, fiind condus de Nicolae Ciolac, de 36 ani. Din accident a rezultat decesul lui Nicolae Stan, de 44 ani, şi al lui Viorel Stanciu, de 46 ani, ambii pasageri în autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a pasagerei din dreapta faţă Elena Canciu, de 28 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367