REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Accident rutier la Capitol: mai multe persoane au fost rănite

Accident rutier la Capitol: mai multe persoane au fost rănite

Replica API 31 martie 2017 | 08:30 309

Taximetriştii, arătaţi cu degetul

Taximetriştii, arătaţi cu degetul

Sursa foto Infotrafic Jud. CONSTANTA

Accident rutier în zona Capitol din Constanţa! Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean au fost solicitaţi să intervină joi, 30 martie a.c., la un accident rutier petrecut la sensul giratoriul de la unitatea medicală Euromedic situată pe bulevardul Tomis, lângă Spitalul Judeţean Cinci persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier.

Accidentul rutier s-a produs în lanţ, fiind o tamponare faţă-spate între 4 autoturisme. Şoferul unui autoturism în regim de taxi a condus pe bulevardul Tomis, pe banda a doua de mers, către bulevardul Mamaia, nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune faţă - spate cu un autoturism marca Renault în care se aflau două persoane, şoferul şi soţia acestuia, pasager pe scaunul din dreapta faţă, aceştia din urmă fiind răniţi uşor în urma impactului.

Autoturismul Renault a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Opel Corsa care, la rândul lui, a lovit un autoturism marca Skoda aflat în faţă, pe acelaşi sens de mers. Poliţiştii au declanşat o anchetă. „Exact lânga mine s-au lovit… Şoferul de pe taxi nu ştiu unde se uita. Cert este că nu a avut nici cea mai mică intenţie să frâneze pentru că ajungea să stea la rând fiind semaforul “roşu”. L-am văzut cum a intrat cu viteza pe care o avea din plin în Renault-ul din faţa lui... S-a auzit un zgomot îngrozitor!”, a declarat un martor al accidentului rutier.

Constănţenii, nemulţumiţi de conduita rutieră a şoferilor de taxi!

Constănţenii sunt din ce în ce mai expuşi la pericole atunci când se decid să apeleze la un drum cu taxiul. Deşi este un mijloc mai rapid şi mult mai comod pentru cei care nu deţin autoturism propriu, aceştia trebuie să aleagă cu mare atenţie în ce autoturism care funcţionează în regim de taxi aleg să se urce. Astfel, reprezentanţii firmelor de taxi recomandă tuturor constănţenilor care doresc să meargă cu taxiul să apeleze la numerele speciale pentru a efectua o comandă pentru o cursă mai sigură din mai multe puncte de vedere.

“Merg cu taxiuri constant, de mai bine de 10 ani. Imi e mult mai comod decat sa imi fac nervi cu toti prostii prin trafic, cu problema locurilor de parcare din ce in ce mai putine, etc. Nu am avut niciodata vreo problema. Da, dacă te urci în taxiuri din care urlă manelele, taxiuri cu neoane și leduri în parbriz, taxiuri conduse de tatuați cu maiou și șapcă pe cap este posibil să ai probleme. Dar dacă iți folosești cât de cât capul pentru a analiza situația, este mult mai comod.”, a declarat un cititor al ziarului Replica. “Taximetriștii sunt foarte periculoși. Nu urcați în taxiuri decât în cazuri extreme, mai bine circulați cu RATC”, a mai precizat un constănțean.

Reamintim că în data de 26 martie a.c., un taxi şi un autoturism marca Kia s-au izbit violent pe strada Poporului din municipiul Constanța, în urma evenimentului rutier un copil de numai 3 ani fiind rănit şi transportat de urgenţă la spital suferind un traumatism cranian.

Paula SOLOMON

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/accident-rutier-grav-pe-strada-poporului-copil-de-3-ani-dus-la-spital-312642/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pok, mac-mac, bum-bum. Au, au, au, chitz, chitz, dar cu frana de mana. Ai sa intelegi ce am vrut sa zic atunci cand vom descifra ce ai scris tu
1
0
erai baut cand ai scris comentariul? nu se intelege nimic
5
0
am patit o de doua ori in virajul la dreapta, taximetristul din fata mea s-a pus in miscare, inainte de a ma pune in miscare m am asigurat si eu daca vin masini din stanga, nu venea nimeni, am plecat, bula ala din fata era oprit, parca plecase, pok, banii sau la politie, banii, pentru cacaturi de zgarieturi am dat 400lei si 200lei, in mers trag frana de mana, nu vezi stop, deci il poti pocni fara sa clipesti, nu am patit o dar mi a spus careva care lucreaza pe masina gen, vrei sa il arzi pe unu? tragi frana de mina si l ai bubuit, nu toti dar unii dintre ei sunt de o magazire ordinara
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614