REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier TERIBIL: o maşină s-a rupt în două pe Aurel Vlaicu!

Accident rutier TERIBIL: o maşină s-a rupt în două pe Aurel Vlaicu!

Replica API 31 mai 2016 | 10:20 1188

Nenorocire

Nenorocire

Sursa foto: Radare & Filtre-Constanta/ Facebook

Un accident rutier teribil a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona OMV 2. Conform primelor date, două maşini au intrat în coliziune, fiind rănite grav patru persoane. Din câte se pare, un a este în comă! Potrivit martorilor de la faţa locului, un autoturism a tăiat linia dublă continuă, fiind izbit în plin de o altă maşină. Una din cele două maşini efectiv s-a rupt în două!

Potrivit medicilor de la ambulanţă, un pacient 23 ani prezintă traumatism abdominal, conştient, instabil, -un pacient 32 ani cu politraumă, conştient, stabil, -un pacient 16 ani, conştient, traumatism abdominal, instabil, -un pacient 28 ani, politaumă,conştient, stabil, -un pacient 13 ani, inconştient, instabil, comatos, intubat.

UPDATE: Un minor a decedat

Un accident grav a avut loc aseară, în zona CET, fiind produs de un şofer fără permis, care a şi plecat de la faţa locului. Din păcate, un minor a decedat.

Mai exact, la data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.40, un bărbat în vârstă de 27 de ani, Cornel Robert Georgescu, de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei, iar la intersecţia cu strada Petre Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, 24 şi 22 de ani.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul producerii accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu de unde a chemat un echipaj de ambulanţă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori, Marian Ivan şi Alexandru Dumitru, şi vătămarea corporală uşoară a unui alt barbat, toţi pasageri în autoturismul Mazda, inclusiv vătămarea corporală uşoară a celui care se afla la volan, precum şi vătămarea corporală uşoară a celor doi bărbaţi aflaţi pe trotuar.

La scurt timp, Marian Ivan a decedat. Celălalt, Alexandru se află internat pe Secţia de Terapie Intensivă, fiind operat. Starea lui este stabilă.

Ambii conducători auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367