REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier urmat de incendiu la Poarta Albă! O mașină de gunoi s-a răsturnat

Accident rutier urmat de incendiu la Poarta Albă! O mașină de gunoi s-a răsturnat

Replica API 28 martie 2017 | 15:40 344

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și medicii de la Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitați să intervină marți, 28 martie, a.c., în jurul orelor 13:20 în localitatea Poarta Albă, pe strada Primăverii, acolo unde a avut loc un accident rutier. În urma impactului o mașină de gunoi a luat foc și au rezultat trei victime, una dintre ele rămânând încarcerată. La fața locului se deplasează o autospecială de stingere de la Medgidia, descarcerarea de la stația Palas și două ambulanțe cu medic.

UPDATE!

Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Persoana încarcerată a fost scoasă din mașină. Medicii acordă îngrijiri medicale la fața locului celor trei victime.

UPDATE!

Persoana descarcerată va fi preluată de elicopterul SMURD. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

UPDATE!

Potrivit medicilor, în urma accidentul celelate două persoane au fost și ele transportate la spital. Este vorba despre un bărbat de 21 de ani, fără traumatisme și de un bărbat de 48 de ani, șoferul mașinii de gunoi, căruia i s-a făcut rău la volan înainte de accident. Bărbatul este cunoscut drept hipertensiv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i pofta ce ati poftit ,va da acum o sacosica cu ceva de-ale gurii si tot asa vin urmatoarele alegeri:aveti gard, gradinita,club sportv ,cateva camere sicosuri de gunoi care ne fiind montate corespunzator sau distrus a mai plantat doamna acum 3 pomi in fata blocurilor aveti o canalizare nefunctionabila si nici nu va functiona vreodata si cred ca esdte cam pentru aceasta comuna .... aceasta va fi soarta tuturor comunelor daca nu analizam cu maturitate importanta votului .
0
0
Poarta Alba "sat fara caini...."aici sa ajuns. Las Ferbinti este regizat parca in comuna noastra ,se pare ca suntem o comuna blestemata saptamana trecuta D-L primar a transformat Audi-ul primariei intr-un morman de fiare pe drumul Galesului acum sa dus masina de gunoi,soferul a spus clar ca nu poate sa urce la volan dar "Dalida "doamna noastra ia ordonat sa urce si suportam noi contribuabili daca acest sofer care de obicei merge cu microbuzul scolii nenortocea o groaza de copii???? ne meritam soarta ....
0
0
Ce nr de inmatriculare are masina aia? Ceva cu PPA? Nu cumva este masina penitenciarului poarta alba?
0
0
statia de pompieri Palas din comuna Constanta!!! vai steaua voastra de ziaristi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367