REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Acoperişul unei vile din Valu lui Traian s-a făcut SCRUM!

Acoperişul unei vile din Valu lui Traian s-a făcut SCRUM!

Replica API 4 februarie 2016 | 20:08 278

Toată munca unei familii care a cumpărat o clădire aflată în paragină și a renovat-o aproape de la zero s-a dus pe apa sâmbetei în doar câteva ore. Este vorba despre vila de la intrare în Valu lui Traian, care a încântat ochii trecătorilor în perioada sărbătorilor, fiind îmbrăcată în luminițe. Din păcate, un cumplit incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, la mansardă. Clădirea nu avea asigurare.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, 3 spre 4 februarie, în jurul orei 3.30, la intrare în localitatea Valu lui Traian, pe Calea Dobrogei nr. 24, acolo unde mansarda unei case a fost cuprinsă de flăcări. La faţa locului au ajuns 3 autospeciale şi o autoscară, iar pompierii s-au chinuit până la orele dimineţii să lichideze incendiul. Aceştia au decopertat acoperişul întrucât sub ţigla metalică se afla izolaţie de vată minerală şi spumă, care ardea mocnit. Întrucât casa se afla gard în gard cu RAJA, autospecialele ISU au fost alimentate imediat atunci când a fost nevoie, pentru ca misiunea să decurgă în timp optim. Munca pompierilor a fost una dificilă întrucât s-au chinuit cu tăierea țiglei metalice, un procedeu anevoios, iar focul se tot aprindea. În cele din urmă, incendiul a fost lichidat în jurul orei 10.30, când acoperișul a fost decopertat în totalitate, pe o suprafață de 150 de metri pătrați. Flăcările au distrus mansarda, însă stricăciuni s-au înregistrat și din pricina apei fiind vorba de pereți, parchet, piese de mobilier și apartură elctronică și electrocasnică. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită! Locatarii au reuşit să iasă la timp din casă, până la sosirea pompierilor, privind cu neputință cum li se duce munca pe apa sâmbetei. Din câte se pare, focul ar fi pornit de la şemineul din mansardă. Totodată, precizăm că vila de la intrare în Valu lui Traian, dinspre Constanţa, a încântat ochii trecătorilor de sărbători, fiind decorată cu luminiţe din belşug, precum în poveşti. De asemenea, de menţionat este şi faptul că aceasta s-a aflat în paragină mult timp, fiind ulterior cumpărată de un afacerist din Constanţa şi renovată. Potrivit informațiilor noastre, clădirea nu era asigurată.

Click pe poze!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102