REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Acuzaţii grave: "A venit să se angajeze şi a furat din salon!"

Acuzaţii grave: "A venit să se angajeze şi a furat din salon!"

Replica API 27 mai 2017 | 20:15 371

Administratorul unui salon cosmetic de la malul mării este dezamăgit de faptul că o tânără care a venit să se angajeze a plecat cu niște bunuri, motiv pentru care s-a decis să-i pună "în gardă" și pe alți angajatori. "Ieri am programat o fată care doreşte angajare pentru postul de manichiuristă să dea o proba de lucru şi am constatat că la finalul probei a făcut şi puţină… curăţenie. Pe mine nu m-a sărăcit dar vă ataşez o fotografie că să aveţi grijă când solicită angajare domnişoara Melisa, zisă Mimi, să fiţi cu ochii în patru", a scris pe Facebook Monica Trașcă. Se pare că tânăra ar fi sustras o cuite cu gel pentru construcția unghiilor și o pensulă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu mentalitatea asta chiar nu o sa ajungem nicaieri.Romanul e pus mereu pe furat si tot el doreste schimbare in tara asta.De ce sa munceasca tanara?Este mai usor sa furi.In primul rand sa ne schimbam noi mentalitatea in bine si apoi sa avem pretentii ca lucrurile sa mearga bine in Romania
1
0
Faceti-le analizele la angajate ca au devenit cabineletele de infrumusetare cu asemenea angajate tip mimi centurista adevarate focare de mizerie,virusi si infectie.
8
0
pe cartea de munca este trecuta ca munceste cu 4 ore, corect? corect dar ati uitat sa mentionati si ce bani sunt trecuti pe carea de munca si ce bani primeste in mana, nu stiu cine pe cine fura, ca, daca i ar trece pe totni ar ramane in mana cu mai putini bani...
6
2
Mai bine te inghitea mata decat sa te nasca.
4
6
Ii rugam si pe angajati sa faca cunoscut pe FB si aici in ziare cand li se trece pe cartea de munca salariu min pe economie de catre patronii care sunt hoti, si care le fura astfel pensia angajatilor din prima zi.Acest lucru constituind si evaziune fiscala.Fura si statul neplatind cas.uri la adevaratele salarii. PSD nu ia masuri. PSD uraste oamenii care muncesc.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614