REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Acuzaţii GRAVE la adresa ginecologului Mohamed Zaher, după o cezariană!

Acuzaţii GRAVE la adresa ginecologului Mohamed Zaher, după o cezariană!

Replica API 21 martie 2017 | 01:56 5142

sursa foto Clinica Isis/facebook

Sistemul medical românesc de stat a fost des criticat din cauza deficiențelor atât la nivelul dotării spitalelor, cât şi în ceea ce priveşte calitatea actului medical. Acestea sunt doar două dintre motivele pentru care oamenii tind spre centrele medicale private unde sunt convinși că lucrurile sunt mult mai sigure, iar persoanul specializat oferă mult mai multă atenție pacienților. Chiar și-așa, o femeie din Constanța aduce acuzații grave, în mediul online, la adresa celebrului medic ginecolog Mohamed Zaher! Pe cealaltă parte, acesta consideră că astfel de situații se stabilesc a fi reale doar de către comisiile specializate și nu pe internet!

Situație incredibilă în Constanța! O femeie a făcut o postare pe un site de socializare în cadrul căreia aduce critici dure privind activitatea a și medic a lui Mohamed Zaher. “Drama unei mămici care a ales să nască în spitalul ISIS Constanța! Dragi mămici și viitoare mămici, încerc să vă expun pe scurt drama "surorii mele": În urma unei sarcini care a decurs normal pe toată perioada, a venit ziua când a adus pe lume un bebeluș minunat, născând prin cezariana în spitalul ISIS Constanța cu acel Mohamed Zaher.

Și ce credeți că s-a întâmplat în urma acestei nașteri? Lucru care l-a aflat după 2 luni, când a fost operată (în alt spital) a 2-a oară în stare foarta gravă deoarece I-AU FOST UITATE la operația de cezariană DOUĂ câmpuri textile imense, fiecare câmp cu dimensiune de 40/40 cm. În timpul celor două luni, de la o zi la alta, acuza dureri din ce în ce mai mari, plângând, disperând, nopți nedormite, frisoane, neputând să alapteze, etc. Practic își vedea sfârșitul, întrebând zilnic: "CREZI CĂ MĂ MAI FAC BINE VREODATĂ?" După a 2-a operație, s-a constatat că pe lângă acele obiecte uitate înăuntru, un ovar a fost deplasat fiind salvat cu greu, iar uterul a fost cusut de peretele abdominal.

Deci vorbim de faptele unui medic profesionist? Este inexplicabil cum a putut să facă așa ceva! Este groaznic ceea ce-am povestit, dar aș vrea ca nimeni să nu pățească asta! EL este Zaher și spitalul ISIS!”, a scris constănțeanca. Contactat cu privire la informațiile publicate în mediul online, medicul ginecolog Mohamed Zaher nu a dorit să comenteze. “Nu comentez ce scrie în mediul online. Dacă există ceva real, sunt comisii de specialitate, sunt specialiști care stabilesc. Nu în mediul online se stabilesc asemenea lucruri. În rest, nu am nici un comentariu”, a precizat acesta.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu il pot numi doctor! Sa plece in Palestina lui si sa consulte capre acolo
2
1
m-a distrus acest doctor care nu a fost in stare sa-mi depisteze un cancer de col....imi dadea creme si ovule....
5
0
Se vede ca te-a afectat si pe tine Alina. Eu as fi zis altfel: multumesc ca sunt bine ca puteam fi noi in locul acelei mamici!!! Si i-as fi urat sanatate multa. Dar daca faci parte din fam lui....te cred. Rusine!
3
0
Doamna draga, intrati pe grupul mamicilor sa vedeti cate femei a mai nenorocit. Nu este singurul caz din pacate.Daca dv ati avut noroc..daca se poate spune asa,multe mamici nu l-au avut. Eu zic ca trebuie sa fim corecti si sa ne asumam greselile!
5
0
Nu este prima data cand da bir cu fugiti.
7
0
Mincniuni, facatura. Datorita medicului Zaher sunt in viata si am doi nepoti frumosi. Felicitari dr zaher pentru tot ce ati construit pana acum! mult succes pe mai departe.
8
7
Stimati "campanie de denigrate" va spun asa RUSINE!!! Acest ca este 100% adevarat, iar voi Stiti asta fiind din interiorul Isis. Actul medical NU este un subiect unde se admire sa sustii tu un spital sau altul pentru interesele tale personale. Este vorba de sanatatea bebelusilot, a mamelor si de viata "dupa tragedie" a membrilor familiei. Treziti-va la realitate! Stiti foarte bine ce sa intampla in ISIS. Aveti constiinta macar sa faceti liniste, daca nu sa spuneti adevarul.
6
2
Da. Din pacate si eu cunosc acest caz si este adevarat. Fata a suferit f mult si a ramas cu urmari grave...probabil pt totdeauna! Se pare ca va este f usor sa comentati cand nu sunteti in cunostinta de cauza sau n-ati trecut prin asa ceva. Urat! Dr. Zaher ar trebui sa-si recunoasca fapta in fata tuturor, sa nu mai starneasca atatea discutii!
9
0
Cei care se respecta si isi respecta clientii nu au nevoie de publicitate.Le merge treaba oricum. S-ar fi ales praful de spit. Isis si unii ginecologi de acolo daca nu apareti la Tv sa va laudati gratis. ps: LYNA, ai grija ce vb sa nu o patesti....fereasca D-zeu...nu te mai juca cu cuvintele cand cineva era sa moara daca nu depista!!! A avut un mare noroc. dadu-se in peritonita..stii ce inseamna? Este in proces acum; nu mai vb daca nu stii si ia aminte la erorile medicale!
11
0
Acest Zaher a comis-o rau.Nu se accepta asemenea greseala.Nu este ca la o ciorba unde poti gresi ingredientele.Aici e vb de viata oamenilor care este in mainile sale.Aceasta mamica nu a avut nici o problema de sanatate,nici o complicatie..si uite in ce hal i-a complicat el viata si sanatatea.Sa-i fie rusine ptr felul cum se comporta cu pacientele sale si mai ales ptr faptele sale!
7
2
Dar ce va mai miroase a campanie de denigrare sau ca e cusuta cu ata alba....da, cusuta gresit a fost mamica...obiectele scoase sunt la rece. Poate asa o sa credeti odata pentru totdeauna. Parca v-ar intretine el, asa il aparati. Sau asa sunteti si voi si nu va pasa de cei din jur!!
9
0
Rusine nenea Zaher! Rusine si managerului! Ati cumparat tot ce se putea,pentru a va apara,inclusiv pe cei de la colegiul medicilor! Ati uitat Juramantul lui Hipocrate? ....."Atat cat ma ajuta fortele si ratiunea,prescriptiunile mele sa fie facute numai spre folosul si buna stare a bolnavilor,sa-i feresc de orice dauna sau violenta." ...... Deci forta si ratiune nu mai aveti...ce trebuie facut, d-nule dr. si oameni ai legii? Pana cand?
9
4
Deja exagerat unde s-a ajuns cu aceste erori medicale! Noile servicii ale spit. Isis sunt de nerecunoscut fata de inceput lor glorios. Nu personal.Nu profesionalism.Nu igenizare.Urat! Sa astepti 1h jumate sa-ti aduca lapte la copil???Sau sa nu mai primim scutece ca sunt numarate..hahahaa. Sunt sustinuti de primarie. Intr-o buna zi o sa plece tot personalul,cum multi deja au facut_o...si nu cred ca polit. se pot da si medici. Pana cand sa va sustina?! Jos coruptia fratilor!
9
2
Succes mult in acest proces. Nu va lasati doborata de acesti zisi medici. Oare ce facea el daca sotia lui patea ceva de genul? La fel de nepasator si indiferent? Fereasca D-zeu. Auzi si la altii...campanie de denigrare...sau felicitari lui Zaher! Rusinica, pentru o asemenea nepasare! Cunosc aceasta fapta comisa, chiar din interior...!!! Asa s-a intamplat din pacate! Sanatate multa.
15
2
Campanii de denigrare?Doamne fereste..nu-mi vine sa cred ce mentalitate aveti!Nu face nimeni asta,dar daca e sa vb de denigrare asta o face el insusi prin faptele sale.Exista dosar penal deschis ptr a est caz,nu vb nimeni in necunostinta de cauza.Iar cazul este prezentat cu minim de amanunte;din pacate este foarte grav ceea ce a facut Zaher.A provocat o suferinta enorma in acest caz.Are in mana niste suflete de care isi bate joc.Trebuie publicate astfel de cazuri in scopul de a se trezi la realitate acest medic ptr a realiza cate femei a nenorocit,asta daca exista vreo urma de umanism in el..
12
2
Aloo, domnule Zaher daca esti OM si ai constiinta plina de mustrari asa cum ar trebui, accepta situatia si recunoaste fapta comisa si in fata lumii!!! Oare ai putea? Medicii ginecologi din alte Jud. s-au crucit cand au auzit...si nu mai e vb de nici o concurenta! Hai sa ne trezim la realitate si multumeste-i Domnului ca nu a murit pacienta ca altfel era si cu executare! Ca doar atunci poate ar fi crezut cei ce va apara....trebuie sa murim,nu? De ce nu ati spus adevarul macar ca: DA, sunt in proces si acesta nu se comenteaza pe site_ul de socializare! Noi nu aberam si o stiti prea bine!
16
0
Ba da ce jeguri de oameni sunteti..o fi omu bun de meserie dar daca a gafato sa rasp..puteati sa fi'ti si voi in locu acelei fete si tot la fel ati fi reactionat sau poate si mai rau..sa va fie rusine de barfitoare
19
1
Si fata mea a nascut in 2009 cu dr Zaher la spitatul mare, prin cezariana....copilul ramasese blocat...moment in care s-a efectuat operatia....copilul a fost bine in final, dar fata mea a fost cat pe ce sa-si piarda viata....a fost operata din nou in aceeasi zi....a ramas fara uter.....dar am zis sa vad partea plina a paharului...faptul ca traieste si se bucura de copil....a stat un timp in reanimare in pampersi, dar D-zeu a fost mare! Asa ca am parere extrem de proasta despre el, vis a vis de ce s-a intamplat fetei mele!
17
2
Fabrica EuroMaterna vrajeala
3
1
Este evident ca aceasta este o "stire" fabricata de frustratii care nu fac fata concurentei. Trist. Iar pseudo-jurnalistei care a preluat aceasta informatie, nu pot decat sa ii adresez "Felicitari!" : ne-ati confirmat inca o data ca dl. dr. este un om puternic, cu initiativa, care deranjeaza concurenta prin proiectele sale, care starneste invidia pentru realizarile sale. Publicitatea negativa este tot publicitate. Cine a avut experiente cu acest medic poate confirma integralitatea sa morala si profesionala. Dle doctor, keep up the good work! Mult succes in continuare!
8
19
Stimabile,primul cabinet pe care l-a avut D-nul Zaher a fost in zona CET.Cred ca habar nu ai de acest lucru.Si asta acum f multi ani.Si inainte de asta,mergeam la dumnealui in spitalul mare la control.Am zis aproape 20 de ani,caci nu am calculat fix cati sunt,nu am zis PESTE,asa cum ai precizat tu,am zis aproape,si ca sa iti zic clar,fix.si precis iti garantez ca 15 ani sunt siguri.Dar in acesti 15 ani,a fost singrul medic la care am fost.Si voi continua sa merg,indiferent de campania antidenigrare care i se va face.
4
17
Este imposibil sa fie asa cum spune doamna. Imi miroase insa a campanie grosolana de denigrare. Dr. Zaher este un profesionist. Face totul nu pentru bussines ci din crezul sau intern. Am nascut in 2010 la Isis si dansul a avut profesionalismul si curajul sa ma asiste la o nastere naturala desi am sub 150. Am mers acolo din Bucuresti. Asa cum multe mame fac si au facut. Putini medici din tara se incumetat sa asiste o nastere naturala la o mama sub 150.
8
17
Huo curvelor!
4
18
Raica e mai bun
0
5
Am nascut de doua ori acolo, cunosc medicii si sunt foarte ok..investesc pentru campanii de constientizare..O cezariana este o operatie..dar toate se asteapta ca a doua zi sa faca deja gimnastica si insista ca vor cezariana..Cum ar fi sa nu existe alyernativa, sa avem doar spitale de stat? Felicitari dlui zaher si celor k el datorita carora nu suntem la nivelul anilor 80..
7
14
Este o campanie murdara de denigrare a spitalului si a medicilor Isis. Sora a patit, vecina, bunica, o prietena- unde sunt persoanele in cauza? Cum puteti sa dati curs unei "stiri" din auzite fara a verifica, fata a vorbi cu persoana "vatamata". De ce nu scrieti despre lucrurile frumoase care se petrec in Isis? de ce nu publicati despre campaniile de informare, si educare a femeilor, Situatiile deosebite, cazurile speciale,gravidele care vin din toate colturile tarii sa nasca natural dupa cezariana? Astea sunt stiri, nu mincini fabricate si neverificate.
12
19
Am nascut 2copii cu D-nul Zaher multumim din suflet totul a fost ok
11
3
M-am uitat la dosarul nr. 25832 212 2015 si nu inteleg de ce de 6 luni de zile nu se face raportul de expertiza medico-legala....ciudat...
7
11
Din pacate cunosc multe cazuri,printre care ma aflu si eu,in care operatia de cezariana a avut complicatii,iar dl.Zaher a fost foarte nepasator cand m am dus la controale.a trebuit sa ma reoperez in alta parte sa mi extirpeze tesutul care mi crescuse din cauza'greselii'lui.
25
2
Robert tu esti arab caracter zero.Elena,Zaher nu este medic de peste 20 de ani asa ca...Dar Zaher este un medic foarte bun,toti mai gresim.
6
8
Proastelor provinciale cu bani! Daca ati fi destepte nu ati naste aici, stiind ca pe acesti doctori ii intereseaza doar banii, ci v-ati misca fundu la Bucuresti, ca aveti bani !!! Cand in cta dk faci o simpla eco la 10 medici diferiti tot atatea diagnostice primesti, asa ca ce mai vorbiti de lucruri asa complicate pt ei ca o nastere?
15
15
Nevasta mea a nascut la Zaher si chiar a fost totul bine caracterul si aptitudinile sale in acest domeniu sunt foarte bune. Nu vreau sa cred aceasta stire mai ales cand 2 prietene de familie au nascut dupa tot acolo si nu au semnalat nicio ba chiar toti am fost foarte multumiti. Daca cineva are ceva de obiectat impotriva acestei afirmatii il rog frumos sa se duca in p..a m.a
4
25
Dosarul nr. 25832slash212slash2015 il gasiti la Judecatoria Constanta de pe portal.just.ro . Ultima infatisare a fost pe 10 martie si urmatoarea va fi pe 26 mai 2017.
24
3
Esti prost informata doamna draga Raluca.Beta hcg se facemde cate ori e nevoie la distanta de 48h pentru a vedea daca evolueaza sarcina. Stii ca sunt medici care habar nu au de asta? Si te naga ca pe vite direct la avort? Foarte bine a facut ca a trimis-o sa faca de mai multe ori hcg, asta inseamna ca a vrut sa fie sigur.Unele chestii nu se vad la eco timpuriu, ci doar la analiza.
9
2
Sa nu uitam cazul domnului doctor Cocos, aceleasi acuzatii acum cativa ani la adresa dansului, acuzatii care, in fond, erau facute dpar pentru a obtine daune morale, de zeci de mii de euro. Am prietene care au nascut cu dansul, eu urmeaza sa nasc cu dansul, deci nu pot sa cred cat de usor se discrediteaza medicii, care pana la urma isi asuma riscuri sa aduca pe lume sute de nou nascuti. Rusine!!! Daca vreunul dintre acestia a gresit, cu siguranta li s-ar fi retras dreptul de a mai practica! Asta nu e prevenire, ceea ce faceti voi, este marketing murdar.
12
11
Oameni buni cum puteti sa puneti astfel de intrebari? Dl Zaher are deja procesul deschis.... s-a publicat si online pentru a preveni mai multe viitoare mamici ! Cate suntem care se intereseaza de un medic sa vada daca are vre-un proces si de ce? Sa nu fiti in locul ei,atat va doresc!
28
5
Am ajuns sa dam mina libera la toti orientalii, care fac ce stiu.Tara asta nu s-a saturat de orientalisme.
26
5
Dl dr are dosare deschise deja pe rolurile instantelor de judecata. Ar trebui sa credeti ceea ce se relateaza ca astfel nu s-ar mai intampla nenorociri. Normal ca fiind managerul si patronul spitalului nu se v-a lua nici o masura. Te lupti cu morile de vant. Daca a-ti fi fost membra a acelui grup unde a fost relatata intamplarea a-ti fi vazut ca nu este nici primul si nici ultimul caz. o prietena acum 4 ani a pierdut o sarcina cu el. Copilul era mort si pe ea tot o chema la ecografii si ii facea hcgul in fiecae saptamana. Toata lumea stie ca ala se face o singura data pt diagnosticarea sarcini
19
8
Mohamed Zaher este medicul meu de aproape 20 de ani.Acum 8 ani am nascut cu el.Nu cred nimic din acele acuzatii.Cand a fost operata prima data,ca nu a mai operat-o D-rul Zaher,aia nu au vazut ca ovarul este afectat? Ce medici au fost aia? abia a 2 oara a trebuit sa fie operata ca sa se vada.Serios?? Nici nu o sa comeneteze nimic Domnul Doctor,ca daca si-ar pune capu cu toate femeile.Procedeaza corect ! Indiferent ce se va spune despre el,sunt femei ca si mine,care nu vom renunta la serviciile lui.
23
18
DL.doctor Zaher este unicul ginecolog pe care il cunosc de o mare probitate profesionala ce sta cu mintea si inima alaturi de toate pacientele sale ,de o moralitate fara cusur...lucru rar intalnit in ziua de azi.Daca aceste lucruri ar fi fost adevarate,dl.doctor ar fi facut orice este omeneste posibil pentru rezolvarea situatiei!!!Dar denigrarea era usor previzibila....la inaugurarea unui nou spital ,inamicii si-au aratat din nou coltii!
20
20
Eu nu cred si sunt gravida...daca era real se facea o plangere la colegiul medicilor sau la organele statului...nu se publica pe internet....prea bate la ochi...hai sa denigram un doctor si un spital intreg pentru ca suntem fitoase si nu ne-a am fost tratate ca niste "dive".... Ceva nu se pupa.... Si doua luni cu alea inauntru nu e cam mult? Si cand au fost scoase alea de ce nu s-ancomstatat si faptul ca ovarul si uterul au fost afectate??? Abia dupa a 2-a interventie au ajuns la concluzia asta???? Imi pare rau dar nu suna prea credibil...daca e adevarat insanatosire grabnica....
22
18
I s-a deschis dosar penal domnului Zaher, dar vad ca nu vrea sa comenteze. Scursura naibii ce esti, iti bati joc de oameni. Huaaaaaaa
28
11
daca e asa e foarte grav! ciudat este ca nu a fost reclamata situatia autoritatilor! la felul cum e relatata situatia pare mai degraba o reglare de conturi intre cocurenti pe aceeasi piata. pacat este ca actul medical s-a transformat in act de comert cu urmarirea cu disperare a profitului actiune in care pacientul e victima.
19
13
De ce nu face plangere oficiala?De ce a ales sa faca acest lucru pe internet?E cusuta cu ata alba!
21
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614