REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Acuzaţii GRAVE la adresa portarului constănţean, lovit de un suporter: "Ne UMILEŞTE constant"

Acuzaţii GRAVE la adresa portarului constănţean, lovit de un suporter: "Ne UMILEŞTE constant"

Replica API 5 decembrie 2015 | 16:49 325

În urma incidentului petrecut la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi AFC Dunărea Călăraşi au început să curgă acuzaţiile! Este vorba despre suporterul Andrei B., de 23 de ani, care a pătruns pe teren şi l-a lovit pe portarul Farului, Alexandru Gudea. Suporterul a fost sancţionat cu 500 de lei şi s-a ales cu interzicerea accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care acesta a săvârşit fapta, pe o perioadă de un an. În plus, el este cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe.

Însă, Andrei a relatat că este vorba despre o dispută mai veche, legată, în principiu, de faptul că portarul are un comportament ostentativ şi vorbeşte foarte urât cu suporterii.

“Sunt conversaţii salvate şi se vede cum ne vorbeşte. Să ne luăm lumânări din banii câştigaţi de el, ne jigneşte. Da, l-am şi lovit, i-am dat o palmă şi două picioare. Este vorba despre o dispută mai veche. Şi acum un an şi ceva a fost ceva asemănător. A făcut nişte gafe şi tot el ne-a arătat semne obscene, a spus că micţionează pe noi etc. Dar nu e singurul incident. Am conversaţii şi se vede ce limbaj are. Ne face nesimţiti, nenorociţi, scârbe. Am ajuns să fim înjuraţi de morţi de un portar de 19 ani, când noi avem mii de kilometri la activ de mers după echipă, pe banii noştri. Am înţeles, a fost 1 – 0, a luat un gol, chiar dacă îl putea apăra şi un copil, l-a luat şi pe al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea, la al şaselea nu am mai rezistat şi am sărit în teren şi l-am bătut. A vrut să riposteze dar nu a mai apucat. Repet, noi am făcut multe pentru echipa aceasta, pe banii noştri. Şi suntem făcuţi… în toate felurile. Hai, eu am 23 de ani, nu e aşa diferenţă. Dar sunt suporteri în vârstă de 40 de ani.. (...). Sunt foarte multe acte de caritate, sunt sacrificii din partea noastră”, a declarat, pentru “Replica”, Andrei B..

După incidentul petrecut vineri, 4 decembrie, Andrei a fost dus la Secţia 1 Poliţie şi apoi la sediul IPJ Constanţa pentru procedurile specifice de amprentare. “Am făcut puţin circ şi acolo pentru că nu aveau cu ce să-mi ia amprente întrucât au spus că ustensilele sunt în maşini şi alea sunt încuiate. Apoi mi s-a spus că-s tare în gură şi să am grijă că pot fi reţinut pentru 24 de ore. Şi am zis ok, eu vreau să fiu reţinut. M-am aşezat pe scări şi le-am spus că dorm acolo. În fine, nu m-au reţinut dar mi se pare un lucru aiurea. I-am întrebat cum de s-au autosesizat şi mi-au spus că au văzut şi ei meciul. Pe bune, pe banii noştri?”, a mai relatat Andrei.

Citeşte şi: Suporterul care l-a lovit pe portarul de la Farul, CERCETAT de IPJ Constanţa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LA PUSCARIE CU GASCA LUI MIHAILESU ,CEL MAI PERVESR OM CARE A TRAIT DIN BANI DE LA CLUB
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102