REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Administratorul Universităţii Dunărea de Jos, care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident din Eforie şi fiul de 11 luni, conduşi pe ultimul drum!

Administratorul Universităţii Dunărea de Jos, care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident din Eforie şi fiul de 11 luni, conduşi pe ultimul drum!

Replica API 20 iunie 2015 | 21:40 153

Gabriela Teodorescu (31 ani), administrator în cadrul Universităţii "Dunărea de Jos", care și-a pierdut viața în urma unui teribil accident petrecut duminica trecută, la Constanța, a ajuns acasă. Sicriul cu trupul neînsuflețit al femeii a ajuns în orașul natal, acolo unde o așteptau rudele îndurerate și prietenii înlăcrimați. Gabriela a fost depusă în aceeași capelă cu fiul ei, de 11 luni, decedat în același accident teribil. Cei doi au fost conduși pe ultimul drum sâmbătă.

"A fost ultima zi împreună! O zi neagră, cumplită şi urâtă. Dumnezeu să vegheze asupra lui David alături de tine şi de bebe", a scris o apropiată pe Facebook. "Azi (sâmbătă -n.r.) am închis ochii, îndurerată după înmormântare, şi am încercat să te simt. Am încercat să-ţi simt parfumul tău dulce, că sigur eşti dată cu unul- şi în rai sunt parfumuri, nu? Am Încercat să-mi imaginez că îmi spui că sunteţi bine. Ştiu că sunteţi bine, nu are cum să fie altfel. Ai fost o prezenţă. Le cânţi îngerilor cântece de petrecere? ...Găbitza, sunt un om prost, draga mea, nu-s în stare să leg trei cuvinte coerente. Am un nod mare în gât şi o durere nebună în inimă. Cu bine, draga mea, cu bine... Poate o fi totuşi un coşmar...", a scris o prietenă a celei care a fost Gabrila Teodorescu. Revenind la teribilul eveniment rutier, amintim că Gabriela Teodorescu, din Galaţi, era în vacanţă, la mare, cu cei doi copii, unul de 3 ani şi celălalt de 11 luni şi fiica naşilor, o fată de 16 ani. Ceasul rău a fost ca maşina în care se aflau să ruleze pe DN 39, la orele 18.49. Acela a fost momentul în care Bogdan Robert Gogonea, de 30 de ani, din Bucureşti, a condus un microbuz de transport persoane al firmei Simpa Trans, pe DN39, dinspre Eforie Nord către Eforie Sud. Ajungând la km15+700 m, în dreptul hotelului Domino, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de vehiculul din faţa sa, care a frânat şi, pentru a evita coliziunea cu acesta, a făcut viraj spre stânga. A pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus, şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 ani, din Mureş, Ştefan Valentin Baranka. Din impact autoturismul a pătruns pe sensul de mers Eforie Sud spre Eforie Nord, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 31 ani, din Galaţi, Gabriela Teodorecu, în banda nr. 2. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a celor 3 minori din acelaşi autoturism, în vârsta de 16 ani, 3 ani şi 11 luni şi a pasagerului dreapta faţă din celălalt vehicul, Gabor Baranka, de 35 ani, din Mureş. Bebeluşul de 11 luni a murit la scurt timp, având răni grave la nivelul capulului. Celălalt copil al Gabrielei a suferit răni mai uşoare, fiind externat, acum aflându-se la Galaţi. Minora de 16 ani, fiica naşilor, se află încă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pe Secţia de Ortopedie, dar este în afara oricărui pericol. Stabil este şi Gabor Baranka. Cu răni grave, ajungând pe Secţia de Terapie Intensivă, a fost Gabriela Teodorescu. Cadrele medicale au depus eforturi pentru a o salva, pe când în Constanţa şi în Galaţi se făcea un apel umanitar de donare de sânge. Miercuri, 17 iunie, jandarmii constănţeni au donat, cu speranţa că femeia va fi salvată. Din nefericire, Gabriela a încetat din viaţă la scurt timp.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/soferul-de-la-simpa-trans-care-a-bagat-in-pamant-un-bebelus-si-pe-mama-acestuia-nemultumit-de-conditiile-de-munca-inca-din-2012-227294/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614