REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Adrian Nicolaescu poate sta liniştit: e un prefect „perfect” pentru PSD

Adrian Nicolaescu poate sta liniştit: e un prefect „perfect” pentru PSD

Replica API 17 ianuarie 2017 | 18:08 392

Adrian Nicolaescu

PSD Constanţa s-a grăbit să arunce pe piaţă numele lui Lucian Lungoci ca viitor prefect al judeţului. Chiar preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, s-a simţit dator să anunţe că organizaţia nu a propus încă pe nimeni la Bucureşti pentru Prefectură, deşi alţi social-democraţi susţin contrariul. În fine, una peste alta, secretarul general al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu a ţinut să clarifice că propunerea „nu este apanajul organizaţiei judeţene, ci este o decizie care se discută în cadrul PSD-ALDE, la nivel central”. Pe de altă parte, Donţu a precizat că, momentan, PSD nici nu are nemulţumiri faţă de actualul prefect Adrian Nicolaescu. Cu alte cuvinte, e... perfect aşa cum e!

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa intre putin si in primarul comunei Costinesti care isi depaseste atributiunile aruncand cu bani grei in firma,, Lau bat ''Batariga Claudiu condusa din umbra de betivul de taica-su el patronul este doar pe post de marioneta ,firma,, IRIDEX''condusa de Anghel alt nenorocit care mananca banii comunei atat pentru groapa de gunoi cat si pentru dezapezire si alte nereguli care se practica cu ajutorul primarului si talharii lui.
0
0
Te asteapta zile grele!O sa devi o sluga asa cum ai fost intotdeauna!
5
0
sa verifice ce face Martin cu atat banet ce incaseaza pe gunoaiele ce nu le cara exagerand la taxe si apoi cu dezapezirea ce o face dse mantuiala !
4
2
Asta prefect ? Rusinos ca inca mai ocupa postul. Este un atarnator trecut pe la toate partidele. Concediati-l urgent Dontule. Guvernul actual nu poate sa fie reprezentat de asta.
6
1
Pai normal ca este perfect cand prinzi un post bun il tii cat poti ca i caldutz staiiii ce viatza salariu merge contractele in judetz merge .Stam nu facem nimic ca aia ii zice lucrez la stat .
10
0
Eu as propune ca un angaja de la SC POLARIS sa ocupe aceasta functie...si ma gandesc la un angajat din acela cu matura, ca de astfel de oameni aveti voi nevoie in functiile cheie. Sa nu stie nimic, sa nu zica nimic, sa faca ce i se dicteaza...URAAAA!
6
2
Perfect pentru tine, prefect pentru tine!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102