REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Afaceristul Ciobanu, fost director la ITM, comportament de cioban în trafic

Afaceristul Ciobanu, fost director la ITM, comportament de cioban în trafic

Replica API 25 august 2016 | 21:08 1854

A parcat „ca un bou” şi s-a supărat pe un biciclist că nu i-a admirat decapotabila!

A parcat „ca un bou” şi s-a supărat pe un biciclist că nu i-a admirat decapotabila!

Internetul abundă de imagini cu şoferi care nu respectă regulile de circulaţiie. În cazul unora, nu poate fi vorba despre scuza lipsei locurilor de parcare, ci pur şi simplu de obraz gros. Cel mai recent exemplu: „bizonul” care a rămas fără permis de conducere, adică acel individ care a oprit în mijlocul bulevardului, paralizând circulaţia fiindcă... el trebuia să-şi cumpere ţigări! Dar, o ştire din luna aprilie, revine în atenţie: cocalarii care, pentru distracţie, au împins mai mulţi bicilişti din mersul maşinii. Unul dintre biciclişti a căzut şi s-a rănit grav, instanţa hotărând însă ieri că unul dintre agresori poate fi plasat sub control judiciar. La toate acestea vă reamintim că există şi pagina de Facebook „Parchez ca un bou”, dedicată tocmai unor astfel de specimene. Şi, zilnic vedem imagini cu „boi”! Ziua de ieri parcă nu putea să se încheie doar cu exemplul „bizonului” rămas fără permis, amator în timpul liber de petreceri la care cântă Salam. Ziua de ieri avea să ni-l aducă în atenţie pe afaceristul Marius Ciobanu. Probabil că vi-l amintiţi, de când, graţie partidului din care făcea parte la un moment dat, a fost înscăunat - pe criterii politice - în funcţia de director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa. A fost momentul său de glorie, unul însă foarte scurt, căci... a fost prins intermediind o şpagă. Pentru fapta de corupţie, Ciobanu a fost judecat, condamnat şi şi-a ispăşit pedeapsa.

Este din nou liber şi mândru de avuţia sa şi face tot posibilul să iasă în evidenţă. Şi a reuşit, din nou! Şi, din nou, tot la capitolul negativ. Ieri, pe la amiază, Ciobanu a parcat cu lejeritate pe bulevardul Tomis, fix pe pista de biciclişti. Din imagini, se vede că nici parcarea nu este punctul său forte, dar maşina... ce maşină! a fost atât de încântat când a sesizat un biciclist că îl fotografiază, că nu a rezistat tentaţiei să-l întrebe, zâmbind cu gura până la urechi: „Admiri o maşină frumoasă?” (n.red - un Porsche Boxter, înmatriculat sugestiv CT...RGL), la care a primit un răspuns care i-a lovit grav, dar grav de tot orgoliul: „Nu, mă uit la un şofer care a parcat ca un nesimţit”, i-a răspuns biciclistul blocat în drumul său de preţiosul automobil. Urmarea? Ciobanu a început să înjure, a urcat din nou la volanul maşinii şi a demarat cu scârââit de roţi, să-l ţină minte „insolentul” care şi-a permis să nu cadă pe spate la vederea unei decapotabile!

Pentru "vitejia" sa, Ciobanu riscă 2 puncte-amendă și 2 de penalizare, au precizat polițiștii.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102