REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ambasadorul Vietnamului, la Constanţa: „Dorim o colaborare cu acest oraş”

Ambasadorul Vietnamului, la Constanţa: „Dorim o colaborare cu acest oraş”

Replica API 28 iunie 2016 | 00:41 315

Întâlnire

Întâlnire

Reprezentanţii Primăriei municipiului Constanţa, ai Instituţiei Prefectului şi ai Ambasadei R.S. Vietnam în România au avut luni, 27 iunie a.c., o întrevedere de lucru. Scopul acestei întâlniri a fost întărirea relaţiilor de cooperare economică şi comercială dintre R.S. Vietnam şi municipiul Constanţa. Au fost prezenţi ambasadorul Republicii Vietnam în România, Tran Thanh Cong, împreună cu delagaţia sa, prefectul Constanţei, Adrian Nicolaescu, viceprimarul Costin Răsăuţeanu şi purtătorul de cuvând al primăriei, Liviu Tramudana. Prefectul a ţinut să sublinieze faptul că oraşul Constanţa este unul din cele mai mari din ţară şi că are deschidere la principalul port maritim.

„Avem o infrastructură foarte bine dezvoltată în județul nostru. Avem transporturi navale, fluviale aeriene, feroviare și auto. De asemenea, avem o populație foarte bine calificată care ajută la dezvoltarea economică a orașului. Totodată, precizez că avem două șantiere navale foarte importante, unde știm că lucrează și vietnamezi. Avem o perspectivă de dezvolatre foarte bună, cu firme economice puternice care au posibilitatea să dezvolte activități și în alte țări”, a afirmat prefectul. Concomitent, prefectul a mai afirmat că își dorește foarte tare un parteneriat între România și Vietnam. De partea cealaltă, ambasadorul, Tran Thanh Cong a precizat că a vrut să vină la Constanța pentru a identifica o posibilă colabolare. „Doresc să colaborăm pentru că orașul Constanța este printre primele cinci din România și este și unul din cele mai frumoase. Avem relații de prietenie între România și Vietnam pe care dorim să le amplificăm”, a afirmat ambasadorul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367