REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ambulanţa neagră - ISTERIE NAŢIONALĂ! S-a descoperit cui aparţine

Ambulanţa neagră - ISTERIE NAŢIONALĂ! S-a descoperit cui aparţine

Replica API 29 septembrie 2016 | 00:23 598

Văzută şi la Constanţa

Văzută şi la Constanţa

Mitul s-a spulberat, iar oamenii pot răsufla uşuraţi! Vestita ambulanţă neagră, despre care a vuit internetul că ar avea rolul de a transporta copiii răpiţi înspre a li se fura organele, aparţine, de fapt, Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator şi Medicină Preventivă Bucureşti.

„Ambulanţa neagră” a devenit un real fenomen, poveştile horror fiind ţesute cu repeziciune în jurul ei. Că are rolul de a transporta copiii răpiţi pentru a li se fura organele, că a fost văzută chiar şi în Constanţa, că un copil a dispărut din Murfatlar etc., toate veneau una după cealaltă şi se împleteau într-un buchet ce ducea la ambulanţa neagră. Cotidianul Replica de Constanţa a cerut un punct de vedere Poliţiei Române, care a spus foarte clar că: „Acestea sunt mesaje false şi nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată”, dar unii oamenii, încrezători în teoria conspiraţiei, au bănuit că totul se vrea ţinut ascuns sub preş.

Prin urmare, iată că un alt detaliu a ieşit la suprafaţă! Ambulanţa neagră există, dar nu pentru a răpi copiii şi a le fura organele! Aceasta aparţine Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator şi Medicină Preventivă Bucureşti şi este o autospecială ca toate celelate numai că este închisă la culoare. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Centrului au spus, pentru „Replica”: „Da, aşa este, avem în parcul auto o astfel de autospecială, neagră. A fost prezentată”.

Precizăm că Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu şi Medicină Preventivă - Bucureşti este instituţia publică în domeniul sanitar, cu personalitate juridică, subordonată Academiei Române, cu sediul Bucureşti, strada Washington 8 - 10. Centrul asigură asistenţă în peste 28 de specialităţi medicale cu un colectiv de peste 150 de medici primari şi de specialitate şi cadre medicale superioare. Asigură asistenţă medicală primară, de specialitate, de urgenţă pentru categoriile de persoane aflate în sistemul de asigurări sociale de sănătate, asistenţă medicală şi protecţie sanitară pentru demnitarii români şi străini, activităţi de inspecţie sanitară şi sanitar-veterinară de stat. Şi, bineînţeles, centrul are şi serviciu de ambulanţă.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/ambulanta-neagra-care-rapeste-copii-si-le-fura-organele-a-ajuns-la-constanta-291757/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614