REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ameninţări cu pistoale în zona Gării! Poliţia a găsit droguri într-o maşină!

Ameninţări cu pistoale în zona Gării! Poliţia a găsit droguri într-o maşină!

Replica API 22 aprilie 2017 | 00:00 372

Acțiuni în stil mafiot la Constanța! Polițiștii rutieri au intervenit după ce șoferii a două vehicule s-ar fi șicanat în traficul de la malul mării, iar unul a scos un pistol pe geam. S-a lăsat cu urmăriri și controale ale mașinii, acolo unde au fost găsite pliculețe cu droguri.

Agitația și puzderie de mașini de Poliție în apropiere de gara din Constanța! Nefericitul eveniment a avut loc vineri, 21 aprilie, în jurul orei 15.00. Mai exact, în timp ce un echipaj al Poliției Rutiere se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersecția de la Gara CFR a observat cum un autovehicul încetinește, iar șoferul a deschis geamul și i-a anunțat pe oamenii legii că o persoană care se afla în mașina din spate l-a amenințat cu pistolul. Polițiștii rutieri au trecut la urmărirea vehiculului, pe care l-au oprit în scurt timp.

În acesta se aflau 4 tineri, toți din Călărași. La controlul autoturismului au fost găsite mai multe pliculețe cu substanțe ce păreau a fi etnobotanice, circa 21, motiv pentru care la cercetări participă și polițiștii de la BCCO. De altfel, tinerii au fost conduşi la audieri la sediul BCCO, pentru a explica prezenţa pliculeţelor cu substanţa suspectă. De asemenea, potrivit primelor date din anchetă, pistolul era de jucărie. Anchetatorii urmează să-l depisteze și pe șoferul care a făcut sesizarea. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este , acesti domni Ofiteri de la BCCO Constanta, stiu de existenta lor da ii tine in brate nu se stie interesul lor, de acestii dileri se stie in tot municipiu : Buruiana Florin zis Flori, zi altii gen Martofii sau Posmag cu finul sau la pachet! Asta e trist
0
0
Pproblema mare este ca acesti tineri consumatori de etnobotanice in viitor vor ajunge "legume", Aceste etnobotanice le distruge trunchiul cerebral. Va fi o explozie de tineri handicapati si schizofrenici. statul trebuie sa intervina prin educatie si legi. vezi Islanda.
2
0
Toate retelele sunt controlate de politie si BCCO. Pentru ei produc prostii astia. Seful BCCO acopera mafia...
0
0
Pe astia din localitatea Mangalia care vand moarte; "Droguri" nu ii vede nimenii? BURUIANA FLORIN zis Flori de pe alea farului , vand la copii la scolii si liceu drogurii nu ii mai vede nimenii? Nu mai prezinta pericol public? Avem.copii la scoli ne trmem ! Va rog sa facetii ceva asta daca nu sunt protejatii vostrii!
0
0
In Piata Grivitei o parte din tigari sunt ascunse in tarabele magraonilor din partea neacoperita a pietei!Intrebarea este daca politia vrea sa ia masuri sau nu?
2
0
Pe Sarmisegetusa volt cu Atelierelor se vand Etnobotanice la toate portile. La Ecrus ,La Pulii, La Bozgoru , la Neli , La Trombon , la Mircea mielu , de acoloveneau baietii cu pistolul ! Din Centrul Comercial al Drogurilor din Constanta .
2
1
Da-ti pe goarna toti drogalaii pe care ii stiti,habar nu aveti cat de multa lume ajutati! Droguri se vand si la liceul carmen sylva eforie sud,la gara constanta la florarese. daca au tigari fake au si etno sau droage...ciorile astea.
6
0
IN HARSOA vinde OUATU de la geamul apartamentului unde locuieste si mai are ca vecini si cativa MILITIENI CORUPTI.
2
0
la gara la poarta 4 e mocanu care vinde droguri el zice ca sta blat lau prins odata dar la scapat tasu avocat mocanu niculaie si acum zice ca are liber sa comercializeze !!!va zice fratele din anturaj de acolo
6
0
La Mangalia vand de multi ani Flory si Rufat strda aleea farului din Mangalia
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614