REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ANCHETĂ: Vânzătoare ÎNȘELATĂ! Recunoașteți indivizii? VIDEO

ANCHETĂ: Vânzătoare ÎNȘELATĂ! Recunoașteți indivizii? VIDEO

Replica API 21 iunie 2017 | 13:36 455

Click pe imagine

O vânzătoare din Constanța a fost înșelată cu suma de 100 de lei! Este vorba despre chioșcul situat în stația RATC de la Delfinariu, acolo unde, săptămâna trecută, un individ s-a chinuit de mama focului să fure un pliculeț cu cafea solubilă. Ca și data trecută, toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Totul s-a petrecut pe 18 iunie, în jurul orei 11.30. Pe imagini se poate observa că planul este pus la cale de trei indivizi încă de dinainte. Astfel, un bărbat mai corpolent își face apariția și cere un pachet cu cafea, dându-i vânzătoarei o hârtie de 100 de lei. Ia restul și pleacă. Tocmai atunci intră alt bărbat, care cere un pachet cu țigări și o brichetă. Acesta ține în mână, la vedere, o bancnotă de 100 de lei. În acel moment se întoarce bărbatul corpolent, care cere să i se schimbe una dintre bancnotele primite ca rest, iar în acel moment celălalt, care ținea banii la vedere, îi "pasează" celui de-al treilea, care are o geacă portocalie. Rămânând singur cu vânzătoarea, aceasta îi cere să achite, dar el îi spune că lăsase banii pe tejghea. Evident că acolo nu era nimic. Dar tot el îi sugerează să se uite în sertarul casei de marcat, poate i-a băgat acolo. Bineînțeles că prima bancnotă găsită a fost de 100 de lei (dată de bărbatul corpolent), iar individul prezent se uită la ea și afirmă: da, asta este. Vânzătoarea îi dă restul, iar escrocul pleacă. Precizăm că reprezentanții societății au făcut reclamație la Poliție, cei trei fiind căutați.

Amintim și faptul că, pe 8 iunie, în jurul orei 9.40, în același chioșc a intrat un bărbat care purta pe cap o șapcă roșie și se poate observa cum individul se tot preface că scapă lucruri și se apleacă după ele, ori că își caută banii, însă "șterpelește" repejor un pliculeț cu cafea solubilă. Chiar dacă prejudiciul este un fleac, tot nu este în regulă ca el să procedeze în acest mod.

L.C.

Citește și: AȘA SE FURĂ ÎN MAGAZINELE DIN CONSTANȚA! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mergem si noi aici ca e inteligenta vanzatoarea !
1
0
saraciile din km5 sa manance si ei ceva
1
0
tripleta de kkt,acuma ca au muianul pe net pot sa se astepte la mari petrecri sponsorizate de ei,daca nu bataita,trebuie sa fi prost rau ca pentru o sutica sa-ti bagi curul la bataie
0
0
rupte miinile ca sa nu le mai miste asa cu indeminare
1
0
Si toti o cheama pe ma-ta la o posta!
2
6
Pe unul il cheama Dragnea, pe celalalt Tariceanu iar pe ultimul il cheama Ponta!!
8
1
banii i-a luat chioru ala in geaca portocalie....erau toti 3 in echipa
2
0
Combinatie puternica asta ! Sa ia aminte baietii din oras cum se fac banii !
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218