REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Anchete: Alba - neagra e în floare în staţiunea Mamaia!

Anchete: Alba - neagra e în floare în staţiunea Mamaia!

Replica API 27 iunie 2017 | 00:00 276

Odată deschis sezonul estival, a început forfota pe litoral. Și, printre turiști s-au infiltrat și cei care vor să facă bani necurați. Aici facem referire la jocurile de genul Alba – neagra. Chiar dacă se știe că este o escrocherie, oamenii se opresc totuși și intră în… "joc".

Mai mulți astfel de indivizi au putut fi văzuți și sâmbătă seara, 24 iunie, pe falez din stațiunea Mamaia, după Cazino. Oamenii se opreau și intrau în joc, unii rămânând chiar fără câteva sute de lei în câteva minute. Dar episodul nu a durat mult, pentru că, la ora 21.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Ciprian Boenciu, în vârstă de 25 de ani, din București, care organiza, în zona Satului de Vacanță din Constanța, chiar pe pasarelă, un joc de noroc clandestin, fiind vorba de cel precizat mai sus.

Câteva ore mai târziu, la 01.00, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție pentru stațiunea Mamaia i-au depistat pe Valentin Toboșaru, în vârstă de 56 de ani, Elena Claudia Sava, în vârstă de 22 de ani, Oana Alina Moneasa, în vârstă de 27 de ani și Marius Gabriel Moneasa, în vârstă de 26 de ani, din București, care organizau același tip de joc. Cercetările în aceste cazuri sunt continuate de către polițiștii constănțeni.

Menţionăm că, potrivit wikipedia, jocul necesită trei recipiente (pahare de plastic, cutii de chibrituri, capace, etc.) și o minge mică și moale sau trei obiecte identice pe o față dar cu unul din ele marcat pe spate (de exemplu trei cărți de joc din care cartea câștigătoare a fost anunțată jucătorilor înainte de a juca). Scopul jocului este de a ghici unde este mingea/cartea câștigătoare după ce operatorul a amestecat cărțile/paharele în fața jucătorului.

Deși poate fi jucat pe aproape orice suprafață plată, deseori este jucat pe un covoraș sau o bucată de carton. Chiar dacă jocul pare a avea o posibilitate de câștig înaltă, (1 din 3 plus faptul că jucătorul știe unde e mingea și o urmărește când operatorul amestecă paharele) în mâinile unui operatorul abil în tehnica prestidigitației e practic imposibil să câștigi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daa,si PE mine ma furat acest Cornel,a lu ,,buca,,din eforie Nord,era cu actuala nevasta PE nume Cami,parca ASA o cheama,miau furat bani si aur,dar am reclamat la politie,si nau facut nimic,ptr CA amindoi erau ,,turnatori,,la politie,dar sper CA vor plati tot in viata,si din cite stiu Mai are si DOI copii,sper sa nu plateasca ei ptr Raul faut de parintii,daca seepot numi parintii,scursuri,si am auzit si EU CA deja acest Cornel,deja a facut puscarie ptr mafiotul,Brailou din ciuma Rosie,care a murit,CA si sl a platit destul ptr cit rau a facut locuitorilor din eforie,ASA CA usor,usor,dispar
4
0
in anii ' 90 nu se stiau prea multe despre joc . Dar acum , chiar asa multi inapoiati sunt in romania , nu au aflat de excrocherie ?
2
1
Unde exista prosti cu duiumul,apar si smecherii. Se stie ca acest ,,joc'' este destinat fraieririi prostovanilor,care dupa ce ca sunt idiotic sunt si lacomi. Lacomia si prostia costa.
8
1
Dar la eforie a disparut?CA era unu Cornel,,,a lu buca,,cu actuala nevasta,cita lume a pacalit de bani ,de aur,sper CA vor plati in viata ptr tot Raul facut oamenilor,CA de fapt ei doing ASA sau cunoscut,la alba-neagra,furind lumea,de fapt ASA sac,ASA petic,DOI infractori,tepari,dar vor plati,ei stiu bine ceau facut,deci sa inteles de cine este vorba,de Cornel a lu buca,eforie Nord,crema eforiei,Mai bine spus scursura eforiei,care a facut pirnaie ptr mafiotul de Brailou,
6
2
am fost pacalit in statiunea Costinesti cu acest joc anul trecut ,sa speram ca anul acesta politia isi va face datoria si va interzice escrocilor .
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369