REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anuţ DUR pentru România: În acest an nu va fi ridicat MCV

Anuţ DUR pentru România: În acest an nu va fi ridicat MCV

Replica API 13 ianuarie 2017 | 00:00 403

În acest an nu va fi ridicat Mecanismul de Cooperare și Verificare, a declarat joi, la București, secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou.

"Acum urmează să prezentăm raportul pe 2016 și am fost de acord să cooperăm pentru următoarea fază a anului viitor, dar în acest an nu se va întâmpla (ridicarea MCV — n.r.), este deja gata raportul. Următorii pași depind de ceea ce am spus. Am venit aici să transmit mesajul că dorim o colaborare strânsă pentru a ieși de sub MCV, dar aceasta depinde de munca Guvernului, a Parlamentului, de îndeplinirea tuturor criteriile stabilite, ca reformele să fie sustenabile și nu reversibile. Cred că suntem de acord că trebuie să lucrăm împreună pentru a atinge acest obiectiv", a afirmat Paraskevi Michou, după o întâlnire cu reprezentanți ai Legislativului.

Ea a precizat că a venit să cunoască noul Guvern și noul Parlament, dar și pentru a transmite că raportul MCV va fi finalizat cel mai probabil în această lună.

"Nu am venit pentru concluzii, am venit în acest moment să văd noul Guvern, noul Parlament, este foarte recent. După cum știți, suntem în procesul de a finaliza raportul MCV și am venit pentru a transmite mesajul că raportul va fi finalizat cel mai probabil în această lună. Am venit aici să spun că este nevoie să continuăm progresele", a adăugat Paraskevi Michou.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cum sa ridice MCV-ul cand,se vede cu ochiul liber ca,parlamentul si guvernul este condus de doi penali!
3
0
si-a bagat Muica coada ca asa vrea pi.. ei sa bage bete-n roate acestui guvern ca si cretinu de bese si rade ca proasta vazand ca nimeni, chiar nimeni nu are curaj sa se atinga de el !
0
3
Asa cum noi am trimis la Bruxelles panarame gen EBA sau Macovei,ori Ciolos si altii,sa nu credeti ca restul nu au facut la fel. Comisia aia de la Bruxelles nu este o institutie divina populata doar de sfinti,are si ea multe hibe si inca mari. Treaba noastra este sa ne facem curat in casa,sa eliminam din zonele de varf mafiotii si impostorii,apoi sa ne dam mari ca asuntem ceva mai buni si sa tipam la cei de la Bruxelles.
2
3
nu se va ridica niciodata. A devenit o institutie in sine care da salariu unor hartogari pe la Bruxelles.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614