REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Aqua Park-ul familiei Melcea a semnat un protocol de colaborare cu Primăria Eforie

Aqua Park-ul familiei Melcea a semnat un protocol de colaborare cu Primăria Eforie

Replica API 28 ianuarie 2015 | 23:11 2020

Pregătiri pentru sezonul estival

Pregătiri pentru sezonul estival

Primăria oraşului Eforie a semnat recent un protocol de colaborare cu Eforie Aqua Park, primul parc acvatic din zonă, destinat atât copiilor cât şi adulţilor. Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat staţiunilor din sudul litoralului şi completează necesarul de agrement al întregii zone, fiind deschis publicului timp de nouă ore pe zi.

Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, cel mai nou aquapark pune la dispoziţia turiştilor tobogane acvatice, cu denumiri specifice: Multipista - locul potrivit pentru a face întreceri cu prietenii; Toboga - un slide deosebit de lung, care provoacă amatorii la o întrecere cu apa; Kamikaze - un slide foarte rapid, de mari dimensiuni, care va creştecu siguranţă adrenalina celor care aleg să se dea pe el; Rapid River - simularea unui fluviu cât mai rapid posibil, la bordul unui colac; Black Hole - viteză extremă prin tunelul închis, cu multe viraje şi surprize. De asemenea, adulţii pot îmbina sportul cu relaxarea şi, dupa o sesiune de înot, pot savura o băutură la Pool Bar-ul din piscină. Conform procolului de colaborare semnat cu Primăria Eforie, aici vor putea fi organizate diferite manifestări, precum Zilele Oraşului, complexul fiind dotat şi cu o scenă special amenajată pentru concursuri, spectacole şi dansuri pentru toate vârstele. De precizat că Eforie Aqua Park este o investiţie privată: proprietarul este SC Atinimul SRL, iar potrivit datelor oficiale, asociat unic şi administrator este Tabita Melcea, soţia lui Ion Melcea, fostul primar al localităţii Grădina.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369