REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Arbitrul Matthias Bogdan Niculescu a fost la un pas de libertate

Arbitrul Matthias Bogdan Niculescu a fost la un pas de libertate

Replica API 22 octombrie 2014 | 00:03 525

Judecat pentru uciderea a doi adolescenţi, într-o cursă ilegală de maşini

Judecat pentru uciderea a doi adolescenţi, într-o cursă ilegală de maşini

Maria Popa şi Bogdan Arsintescu

Tribunalul Constanţa i-a spulberat speranţele de eliberare lui Matthias Bogdan Niculescu, tânărul de 21 de ani, judecat pentru că ar fi participat, alături de alţi prieteni, la o cursă ilegală de maşini. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 iunie, cursă în urma căreia au murit doi adolescenţi de 14, respectiv 17 ani. După ce Judecătoria Constanţa a decis, pe 16 octombrie, punerea în libertate a lui Niculescu, Tribunalul a respins, ca neîntemeiată, cererea formulată de acesta de revocare a arestului preventiv şi cea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar, control pe cauţiune sau arest la domiciliu. De asemnea, instanţa a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de Matthias-Bogdan Niculescu şi a menţinut măsura arestării preventive a a celor trei, prin încheierea nr. 275/ 08.06.2014 a Judecătoriei Constanţa.

Precizăm că în acelaşi dosar sunt judecaţi, în libertate, alţi doi tineri: Adnan Mahmudi şi Matei Dragoş, ambii din Constanţa. Potrivit procurorilor, tragedia a avut loc pe strada Interioară 3. Victimele Maria Popa şi Bogdan Arsintescu, din Techirghiol, se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism marca Opel, condus de Dragoş Matei. Oamenii legii spun că tânărul venea dinspre strada Nicolae Filimon spre SC VMB Lux SRL. La un moment dat, acesta a virat la stânga şi a intrat în coliziune cu un Seat care circula din sens opus, condus de Niculescu. În urma impactului, Opelul acroşat din lateral s-a rotit pe carosabil, după care s-a înfipt într-un autoturism parcat. Adolescenţii aflaţi în Opel au suferit răni grava şi au fost transportaţi la spital, unde au murit câteva ore mai târziu. Conform site-ului oficial al Asociaţiei Judeţeane de Fotbal, Bogdan Matthias Niculescu, de 21 de ani, născut în Laufenburg, este arbitru asistent, Categoria a II-a. Acesta se numără printre absolvenţii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, promoţia 2012.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218