REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Asta-i România! Şi-au făcut culcuş sub podul de la Doraly!

Asta-i România! Şi-au făcut culcuş sub podul de la Doraly!

Replica API 10 aprilie 2017 | 13:19 492

O familie de țigani a intrat din nou în atenția locuitorilor Constanței. De data aceasta este vorba despre persoane care s-au instalat pe spațiul verde de sub podul de la Doraly, în cartierul constănțean Km 4. Aici, potrivit localnicilor, au înnoptat săptămâna trecută și nu doar că s-au odihnit, ci au făcut deja mizerie în zona cu pricina. Localncii sunt nemulțumiți în special de mizeria făcută de ei, tocmai că în urmă cu câteva zile s-a acționat pentru curățarea zonei de sub podul de la Doraly. Aceștia au și un cal care nu pare prea sănătos. La prima vedere, animalul pare slăbit și i se pot observa câteva cicatrici, semne ale durerii suferite cândva.

“De marți seară s-au instalat sub podul de la Doraly, mai exact pe partea de vegetație, aproape de cartierul constănțean Km 4. Observ că fac multă mizerie și tocmai ce se curățase zona odată cu sărbătorile pascale. Ei au spus că au venit din Cumpăna.”, a declarat pentru Replica un constănțean, locuitor al unei case din cartierul constănțean Km 4.

Totodată, acesta spune că în cursul zilei de miercuri, 5 aprilie a.c., în zona acestora a oprit o dubă care a preluat toți sacii strânși de aceștia. Se pare că persoanele încearcă să supraviețuiască prin vânzarea de sticle din plastic. “Au înnoptat în zona aceasta. Mă întreb oare cum au ajuns de la Cumpăna până la Constanța cu căruța, fără să îi oprească cineva? Din câte știu nu prea au voie cu căruțele pe drumurile publice din municipiul Constanța.”, a mai precizat acesta.

Alții spun că au sesizat un bărbat, cel mai probabil om al străzii, dând foc unor lucruri chiar pe spațiul verde de sub pod. Îngroziți de o tragedie provocată de un eventual incendiu provocat din această cauză, locuitorii cartierului Km 4 trag semnalul de alarmă. “Suntem îngroziți de ce anume s-ar putea întâmpla în cazul unui incendiu. Sunt multe case pe strada Nehoiului din acest cartier. Ne este teamă că ar putea provoca un incendiu. L-am observat într-o seară pe un bărbat, om al străzii cel mai probabil, care ardea niște lucruri chiar sub pod.”,a precizat o locuitoare a unei case situate pe strada Nehoiului din municipiul Constanța.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai,nu stiu sa avem asa de multe exemple de ratari sociale din partea altor etnii,cum ar fi ungurii,lipovenii,tatarii,slovenii. Bai,toti in tara asta au avut de suferit in istoria zbuciumata prin razboi si altele,dar tiganii efectiv nu au vrut si nu vor sa fie integrati! Ei vor doar partea de avantaje sociale,nu si de contributie,asta este foarte clar! Pai sa mearga in pizda mamii lor in India,unde le este originea si mai stii,poate ca le va fi bine! Noua sigur ne va fi mult mai bine. Nu se mai poate,hai sa lasam porcaria cu discriminarea! Te porti ca lumea,esti in randul lumii asta e!!!
0
0
acesta este viitorul tarii. fak copii si voteaza cu cine trebe
4
1
ALO-POLITIA LOCALA.....mergeti in FALEZA NORD-linga statia de pompare RAJA-in capatul strazii ION RATIU......sa vedeti tabara de NOMAZI ....dar la aia nu puteti da amenzi, ca nu au de unde sa dea SPAGA.......TRAIASCA PRIMARIA LUI FAGADAU si BABU ....cu BMW-urile
6
1
Sunteti mai prosti ca noaptea ce incendiu in morti vostri
3
1
sa nu mai faca atatia copii
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218