REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ATENȚIE! COCALAR pe plaja din Mamaia, în apropiere de Bamboo

ATENȚIE! COCALAR pe plaja din Mamaia, în apropiere de Bamboo

Replica API 1 mai 2017 | 10:54 1012

Minivacanța de 1 mai a adus pe litoral o armată de vedete, vedetuțe, pițipoance, bizoni și cocalari, iar dovada o avem în imaginea care însoțește aceste rânduri! Nesimțitul care a găsit de cuviință să intre cu mașina pe plajă a ales un loc de mare fiță, să îl afle toată țara: în Mamaia, aproape de clubul Bamboo.

Amintim că, potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de Intreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe vremuri era misto. acuma toti parvenitii, masini albe, tupeu, toti agramatii cu Gucci in picioare. mi se pare ca in mamaia se aduna crema scursurilor cu bani.
8
0
Acestor specimene nenorocite le doresc intalnirea grabnica cu un copac sau stalp!!!
7
3
Sa primeasca 20000 RON poate ii trece de parcat pe plaja nesimtitului
10
0
Asta produce sistemul: COCALARI !
13
0
amenda pentru rik the dick
9
1
Pai sa imi aduc si eu masina si sa merg prin lanul de porumb in care te ai nascut nu i asa ca te ai supara?! pestisor incult
8
0
Adunatura,adunatura dar chiar toti la ma-ta-n gura?Da-i inainte cu comentariul tau!
5
4
frumuasa tara pacat ca i locuita
7
0
Stiri de OTV, un cocalar a intrat cu masina pe plaja, wow ce mai stire , e plin de asa ceva toata Constanta, acum lumea sta sa analizeze ce masina are, de unde e tipu, cine sunt fetele . Faceti cum vreti dar mie mi se pare bataie de joc, se acorda prea multa atentie la jegurile astea, ar fi frumos amendati si ignorati!
10
1
B999RIK e un pitic tiganos care a facut banu de la capsune din spania. Duce si fete la produs ca bonus
12
0
vand seminte de dovleac
9
0
Pai cocalari sunt 90 la suta din cei care merg in Mamaia, nu e nimic nou.
20
2
Georgiana, fata calda-n gura ! Si ce a favut mah daca a intrat cu masina pe plaja? A distrus-o ? Pe aia care construiesc pe plaja nu-i sanctioneaza nimeni . Aia care defriseaza padurile la fel ! Nada ! Ce crima a facut? A distrus ecosistemul ? Hai mah ca o fortati. Daca o facea in sezon printre sezlonguri, mda era ghiolban. Asa , plaja libera , nu deranjeaza pe nimeni ... Love !
6
26
COnstanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
13
29
o amenda de 10k ar fi binevenita pentru taranul-cocalar de bucale
30
2
Stimata redactie,hai sictir
7
14
Sigur esti o petarda de pe locul din dreapta,,unsa,, cu toate nevoile fiziologice.De unde si nevoia sa ajungi la apa!
18
4
Astea au venit dupa maciuci..
18
1
Ai vrut sa fii original dar esti mai taran decat imbecilul cu masina pe plaja. Ai mers toata viata cu troleul si acum dai comentarii de frustrat
6
32
Taran-cocalar Asta e o alta specie.Are masina mai ,,rasarita'',cu mai mult de 2 fofoloage langa el ca sa de impresia ca e ,,ravnit''.In multe cazuri e cu o curva si celelalte ii sunt rude.Are mereu in masina rosii cu branza- mancarea de baza.Ar merge si el in grecia da' ptr ca e prrrrost si nu stie o limba straina se face de kih,asa ca prefera sa dea el mai multe limbi pasagerei din dreapta. love
30
4
Ai venit in orasul meu, te-am primit cu drag si imi calci in picioare plaja...Ordinarule! Mars acasa!
37
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102