REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Au vrut să-şi prelungească concediul în Costineşti cu banii altora

Au vrut să-şi prelungească concediul în Costineşti cu banii altora

Replica API 29 iulie 2015 | 00:00 240

Iată cum acţionează amicii de ocazie

Iată cum acţionează amicii de ocazie

Unul te ţine de vorbă, iar altul sustrage bunurile de pe plajă. Este metoda practicată de mulţi hoţi aflaţi pe litoralul Mării Negre. Doi turişti din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara, care şi-au petrecut noaptea într-o discotecă din Costineşti, au fost victimele unor amici de ocazie. S-au cunoscut în discotecă, de unde au ieşit la ora 04.00, iar unul dintre ei a intrat în mare să se răcorească, lăsându-şi bunurile în grija prietenului.

Unul dintre cei cunoscuţi în discotecă a început să-l ţină de vorbă pe cel care avea în grijă hainele turistului intrat în apă, iar cel de-al doilea a sustras portofelul şi telefonul mobil. După ce au furat bunurile turistului, cei doi suspecţi au invocat că sunt obosiţi şi că se retrag în camera de hotel în care erau cazaţi. La scurt timp după plecarea aşa-zişilor amici, păgubitul a ieşit din apă şi a observat că-i lipsesc lucrurile. A urmat un maraton pe faleză pentru prinderea hoţilor. În ajutorul păgubitului a intervenit şi agentul unei firme de pază şi protecţie.

Echipajul Grupării Mobile Tomis Constanţa, aflat în zonă, a somat respectivele persoane, moment în care una dintre acestea a aruncat bunurile furate şi s-a făcut nevăzut printre clădiri, iar una a fost prinsă de agentul de pază. Cel reţinut, telefonul şi portofelul au fost predate de către reprezentantul firmei de pază echipajului de jandarmi. În portofelul furat se aflau 146 de lei, o carte de identitate, un card de sănătate, permis de conducere şi alte carduri de fidelitate.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102