REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Aventuri în City Park Mall: ATENŢIE, PLOUĂ PRIN ACOPERIŞ!

Aventuri în City Park Mall: ATENŢIE, PLOUĂ PRIN ACOPERIŞ!

Replica API 14 ianuarie 2017 | 00:18 580

Mall-urile din Constanţa oferă momente unice: preţuri care îţi cresc pulsul, reduceri care, la rândul lor, îţi dau palpitaţii la inimă, momente de adrenalină atunci când se declanşează senzorii de fum şi eşti evacuat de urgenţă. Sâmbătă seara, în City Park Mall a fost momentul podelelor ude, semnalizate însă corespunzător de angajaţii grijulii ai mall-ului, care au pus, strategic, şi câteva găleţi în care să se scurgă apa de prin acoperişul fisurat. Staţi liniştiţi, în câteva zile, zăpada de pe acoperiş care se topeşte şi se scurge în magazine va îngheţa, prognoza meteo anunţând un nou val de ger, ninsori şi vânt puternic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ehh da de cand e mall ul asta ploua in interior ne am obisnuit,dar cu frigul ala din mall nu fac nimic ? Ca e un frig de vezi cum bate vantul ,pe holuri mai ales nu poti fara geaca si fular la gat, dati caldura nu va mai zgarciti ca incasati sute de mii euro lunar de la magazine ,vin copii la mall si racesc in frigul ala.
3
0
va plangeti de city de parca ar fi dracu dar sunteti bulic in foecare weekend la plimbare ca la cumparat nu prea , daca nu era city sau vivo unde mortii vostrii va mai atarnati fra un leu in buzunar prin weekend ruptilor in cur
3
11
Ar trebui sa il demoleze pe tot si sa faca parcul la loc JEGOSII dracu
8
2
Un mall de cacat construit de toti retardatii cred si eu ca ploua inauntru. Ditamai buleala
7
2
ISU trebuie sa le anuleze autorizatia de functionate! Cat mai e timp ! ISU se aude???
8
2
oricum parcarea de pe acoperis nu e terminata . cabluri electrice atarna in voie , multe anexe sunt pline de materiale si acoperite cu prelate provizorii . normal ca s a dat in folosinta fara a fi complet receptionat , doar ca sa se raporteze un nou obiectiv maret in oras .
4
1
cam cat a costat renovarile ? Este momentul sa schimbe total tot nu reparatii, Dar pe bani celor implicati asta asa ca bonus !
3
1
Cei de la Nepy continua sa si bata joc de noi.Dupa ce au construit ani de zile aripa noua si au facut multa mizerie in oras acum mergi la mall sa aluneci pe jos.Asteptam replica celor care trb sa vina in control la acest mall.Fostul director Burlacu se lauda ca nimeni nu poate sa i deranjeze..
6
1
Mi-am luat o camasa si mirosea a putrezit. Am dus-o la loc si am ramas cu o mare dezamagire! Rusine conducerii city mall care nu face nimic!
4
3
Lucrari facute se mantuiala
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367