REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

AVERTIZARE de la Consiliul Judeţean: "Ne așteptăm la căderi masive de zăpadă, precum și la viscol"

AVERTIZARE de la Consiliul Judeţean: "Ne așteptăm la căderi masive de zăpadă, precum și la viscol"

Replica API 16 ianuarie 2017 | 03:55 931

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuţuianu, trage un semnal de alarmă primăriilor din județ. Potrivit prognozelor, sunt așteptate, din nou, ninsori. Prin urmare, președintele Consiliului Județean Constanța a solicitat autorităților locale să ia masuri de precauție. Astfel, Marius Horia Țuţuianu a cerut primarilor să se asigure că populația are provizii de alimente și apă potabilă precum și rezerve de carburant.

"Am solicitat primarilor să asigure degajarea străzilor de zăpada existentă, astfel încât, dacă o să fie necesar, să putem acționa operativ cu utilajele de deszăpezire. În plus, am cerut autorităților locale să facă o evaluare a cazurilor medicale din fiecare localitate, astfel încât, dacă situația o va impune, în cursul zilei de luni să poata asigura internarea femeilor însărcinate în ultimul trimestru sau a bolnavilor cu afecțiuni cronice în cele mai apropiate unități medicale", a declarat Marius Horia Țuţuianu.

Nu în ultimul rând, președintele CJC roagă locuitorii județului Constanța, ca săptămâna viitoare să evite deplasările. "În acest moment nu știm cât de puternice vor fi fenomenele meteo, însă ne așteptăm la căderi masive de zăpadă, precum și la viscol. Rog populația să țină cont de avertizările noastre și să nu își pună inutil viața în pericol", mai spune președintele Consiliului Județean Constanța.

Potrivit datelor primite de la Administrația Națională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în județul Constanța, în perioada 16 – 17 ianuarie, sunt așteptate precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare noaptea, viscolind şi spulberând zăpada.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti iar rost de lovele pe baza zapezii hotomanilor,cam cate contracte semnati in regim de urgenta hotomanilor!!!!!!!
3
0
daca ne sugi tu pula , la psd-isti , crezi ca iti intra gramatica in cap ?
0
4
Gramaticeaua - gramaticica, lasa pesedica !
2
1
Fagadau asta e de cacat cam atat pot sa zic !
7
2
Pe dc 27 inre Murfatlar si A2 cine ia dracului nametii aia?Dupa atitea zile tot pe un fir se circula!Primaru' Saghiu doarme!
4
0
vedeti ce patiti daca a-ti votat psd??
7
1
Sa se organizeze , consiliul judetean si primaria ptr o mai eficienta deszapezire , sa nu mai cresca mormanele pe trotuare ca nu poate pietonul sa circule nici oe carosabil nici pe troture...; mai multe utilaje in actiune si pe stazile din cartiere...!!!
8
0
Vazut echipajul de politie care se agita vineri, 13 ianuarie pe la Balada. Chipurile strangeau zapada de pe marginea drumului, intre strada Bucuresti si semaforul de la Casa de Cultura. Dar in rest nu s-a strans zapada. Asa o mizerie ca acum nu am vazut de mult!
5
3
Nu o sa il injur pe Tutuianu sau Fagadau, caci ar fi un efort inutil a injura doi incompetenti PSD-isti. Intreb doar cum este posibil ca astazi, dupa ce ieri am dat trei ore la lopata pentru a-mi deszapezi masina, o masina Polaris sa adune exact in spatele masinii mele deszapezite zapada de pe bulevardul Tomis? Multumesc, am facut conditie fizica. Astazi am dat din nou la lopata.
10
4
Salut in cernavoda mai mare rasu ce primar ne-am ales nu face nimik pt orasu asta bn ca a dat catrva mii de euro pe instalatii pt a lumina orasu si alea sunt inchiriate in lok sa faca un bn pt populatie si ce sa mai zic de dezapezire ca si acum este zapada pe unele strazi vai de capu lui de primar
1
3
...rezilierea urgenta a contractului cu firma Polaris M Holding...nu au facut nimic in Constanta...nici drumurile nu le-au dezapezit si nici gunoiul nu l-au curatat...sa se faca publice facturile ce le vor incasa acesti incapabili ...a se citi hoti...
9
0
In,cta,pe,str,centrale,ale,orasului,nu,s-a,curatat,zapada,,nici,macar,pe,st,cel,mare,,nici,pe,str,adiacente,totul,e,o,pati
8
0
Fagadau o fi ramas blocat pe Tomis, lucreaza individual la trotuarele alea ce trebuiau terminate inainte de alegeri plm
6
2
poate-i da cineva un e-mail si fagadaului, pe unde s-o afla ....
6
1
Bai autoritatile lui peste, pana vine alta zapada poate ridicati gunoiul ca o sa intre in case. Vezi zona Trocadero unde tentativa s-a lasat cu lovit masini si abandonarea ridicarii gunoiului. Poate ca aveti si alti meseriasi care sa faca acest serviciu nu numai amatori!
8
1
ptr Cetateanul Multumit draga cetatene intamplarea face ca eu pe aveasta doamna Andreea Radulescu care culmea chiar locuieste in Cumpana si chiar are dreptate poate ne spui tu cetateanule multumit cum se face ca an de an lucrarile de necesitate gen dezapezire le executa aceleasi firme de casa ale primariei SC TRCA locuitoare a cumunei Cumpana.......
6
1
Sa te fut in gura Tutuianule.e foarte simplu jegosule.dai ordin sa se inchida toate drumurile si ai scapat de toate responsbilitatile.si uite asa iar va intra banii in conturi.daca erati in alta tara,infundai puscaria demult.slugoi nenorocit.
9
1
Draga Horica ar trebui sa il inveti si pe prietenul Decebal cum se face dezapezirea. A fost injurat ca la usa cortului. . Decebal tata esti praf, iar maimutoii aia doi ai tai si mai praf.
14
0
Cand te frigi cu ciorba,suflii si-n iaurt!Uite ca mai este bun si un fenomen ca asta din cand in cand,asa mai vedem si noi cat de mult platim noi pt impotenta autoritatilor.
10
1
d le presedinte mai plecam la sericiu pe ruta mangalia constanta ??? daca stam acasa poate ne platiti dvs.
13
2
La CUMPANA contracandidatul Imosanu, consilier local, sub identitate falsa, ANDREEA RADULESCU, jigneste online cetatenii si aduce jigniri si acuzatii false primariei, dar el nu participa cu absolut nimic. Cetatenii stiu cel mai bine...consilierii PSD ne ajuta mereu. Bravo! Va multumim! Multumim CJC!
7
7
Au fost zile senine,se putea aduna zapada de pe marginea soselelor.
32
1
Stii s-o sugi,fara s-o uzi? Bulule.........
12
2
Ba strungaru nu mai da cu limba la ce posteaza ca vedem noi direct
3
10
Ne bazam pe dvs, domnule Presedinte! Suntem siguri ca veti face treaba buna, la fel ca si pana acum! Un om care se implica si pentru asta va sustinem in tot ceea ce faceti! Mult succes va dorim!
7
28
Bai Vasile, ma-ta lucreaza la ANM??? Sau e vrajitoara Bratara? Dar dc sa nu ne dam noi cu parerea, ca suntem asa destepti...
9
4
Sunt sigur ca domnul Tutuianu va face treaba buna! A demonstrat! Felicitari
8
25
Aiurea. Nu o sa ninga decat foarte putin. Nimic special dar de ce sa nu cheltuim niste bani degeaba.
11
4
La fel si Scupra, sa il aduca pe ala cu drona sa filmeze ca se implica. Dupa atatea zile nu a ridicat un gram de zapada pe strazi. Si primarita sa il ia pe soferul Costin si sa faca provizii - spoit unghiile , parul si o tavaleala ca vine iar urgia. A nu se citi orgia. Cat despre bunicuta Cami s-o felicitam inca o data ca se apropie ziua nepotelului.
10
3
secatura de Palaz sa-si pregateasca fotografii pentru o noua runda de poze in zapada.
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614