REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Băisan: Timp de 12 ani, economia judeţului şi a municipiului a fost asfixiată sub administrația PSD

Băisan: Timp de 12 ani, economia judeţului şi a municipiului a fost asfixiată sub administrația PSD

Replica API 25 mai 2016 | 00:28 208

Judeţul Constanţa se află pe locul 11 într-un clasament al nivelului salariului mediu pe economie. Cum au reuşit Iaşiul, Clujul, Aradul sau Prahova, nu mai vorbim de Bucureşti şi Ilfov, să ne devanseze este greu de explicat, ţinând cont de resursele şi poziţionarea Constanţei. Dar iată că s-a putut şi, din păcate, tendinţa se menţine descendentă. Însă, dincolo de cifre seci, în spatele acestei situaţii stă suferinţa unui întreg judeţ ce se sufocă – susţine liberalul Crysti Băisan.

“Timp de 12 ani, economia judeţului şi a municipiului Constanţa a fost asfixiată sub administrația PSD, unde a dezvoltat adevărate laboratoare ale corupţiei şi deturnării banului public. Este timpul să punem punct şi să aducem Constanţa la normalitate, redându-i demnitatea şi puterea. Vom putea avea Constanţa puternică doar atunci când calitatea vieţii cetăţeanului de rând va creşte, iar acesta este angajamentul meu pentru constănțeni.

Împreună cu toţi colegii mei liberali, ne asumăm acest deziderat al relansării economice a Constanţei. Vom dezvolta parteneriate strategice ce vor reprezenta legătura permanentă între Constanta şi investitorii din UE, SUA şi Asia. În acest sens, vom forma în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa trei departamente de dezvoltare strategică (UE, SUA şi Asia) cu rolul de a accelera investiţiile în judeţ - până la finele anului 2017.

De asemenea, un judeţ orientat spre dezvoltare şi modernizare trebuie să aibă ca deziderat imediat crearea de noi locuri de muncă înalt calificate şi bine plătite, făcând Constanţa atractivă şi competitivă pe piaţa forţei de muncă. Cred că este timpul să deschidem judeţul şi spre alte tipuri de activităţi profesionale, cu angajatori care să-și permită să plătească mai mult decât salariul minim pe economie. Pentru asta vom înfiinţa departamentul pentru strategii de relocare a forţei de muncă, ce va fi liantul între judeţul Constanţa şi cei care îşi doresc un loc de muncă la noi în judeţ.

Este clar că avem soluţii concrete la problemele reale ale Constanţei! După 5 iunie vom întoarce foaia dezvoltării şi modernizării Constanţei, avându-vă pe voi, constănţenii, alături de noi, cei care ne veţi fi parteneri pentru a clădi Constanţa Puternică”, a transmis Băisan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218