REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Banias, alături de Daniel Constantin la lansarea Partidului PRO România

Banias, alături de Daniel Constantin la lansarea Partidului PRO România

Replica API 31 mai 2017 | 00:52 533

Daniel Constantin și-a lansat Partidul PRO România, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența a mai multor zeci de persoane.

Evenimentul a început cu difuzarea pe ecrane a unui filmuleț în care mai multe persoane, intervievate pe stradă, arătau că sunt nemulțumite de modul în care se face politică în România.

"Acest proiect politic pe care îl lansăm, PRO România, nu este un proiect politic care a găsit cheia succesului, este un proiect politic care își propune de acum înainte să comunice mai mult, un proiect politic care își propune să lanseze o platformă care să implice oamenii nu numai înainte și în timpul campaniei electorale, ci și după ce un partid ajunge la guvernare, ceea ce nu se întâmplă", a anunțat Daniel Constantin, citat de Agerpres.

La lansare a luat parte și deputatul Mircea Banias.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRO Romania ok ok dar cu cine cu Banias la Cta.Hai sa fim seriosi mai spera cineva la mai bine cu asa oameni.Sigur nici cu Daniel Ctin nu mie rusine dar traseistul de Banias ii preaaa mult deja.Nu va mai bazati pe inocenta Constantenilor,aceasta nu mai e gata.Ultima data cind s-au pirlit au fost cu Palaz alt traseit fitilar facator de nimic.AJUUUUNGE GATA.
1
0
Alde sau Pro Romania tot aia e....adica fasssss
4
2
Numele acestui partid sugereaza ca ar fi un post TV .Banias asta i-a mai ramas vreun partid in care nu a fost.Ce credibilitate poate sa aiba . Incearca si astia sa-si faca vint si sa cheltuiasca bani aiurea.Chiar, de unde vin banii pentru moftul asta , al lui Daniel Constantin. Iar dau de lucru DNA-ului.
2
0
Partidu lui Voiculescu,,
4
2
Nici nu ne-am nascut bine, ca am decedat in fasa! Nici macar nu au putut fi originali, incompetentii dracu, au ciordit semnul de la protestele din iarna, sa creeze confuzie si sa-i voteze lumea! De parca nu stim cine sunt incompetentii astia oportunisti! Bleeeahhhh
11
2
Daca maidanezi politici precum Banias fac parte din acest ,,proiect politic'' , este clara orientarea partidului . Cioloanul si iar ciolanul , nu principii , nu caracter , nu transparenta , nu democratie . Sigur , nimeni nu cere asa ceva clanului Banias ...
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614