REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Banias: Conducerea ALDE este asigurată de doi copreședinți - Tăriceanu și Constantin

Banias: Conducerea ALDE este asigurată de doi copreședinți - Tăriceanu și Constantin

Replica API 19 iunie 2017 | 01:04 302

Deputatul Mircea Banias reacționează în urma comunicatului transmis în data de 16 Iunie 2017, de către "direcția de comunicare" a ALDE. Banias atacă dur comunicatul, arătând că procesul prin care este contestat Congresul convocat de Călin Popescu Tăriceanu nu este încheiat!

Iată comunicatul lui Banias:

“Acest așa-zis comunicat este o înșiruire de invective, neadevăruri și manipulări. M-am obișnuit ca in ultima perioada rarele mesaje care vin dinspre ALDE sa fie neasumate și sa constituie încercări penibile de inducere in eroare a opiniei publice. Se pare ca minciuna face parte din modul de viața a celor care, in mod ilegal, nestatutar și nedemocratic au acaparat puterea, intr-o maniera ostila, in partid.

Astfel, deși se susține cu obstinație acest lucru, Daniel Constantin nu a semnat alături de mine și de alti colegi solicitarea adresată instanței de judecată prin care sa se constate convocarea nestatutară a Congresului din aprilie.

Acesta cauza se afla încă pe rol, in stare de judecată la fond, neexistând pana la aceasta data o soluție a completului de judecată, cu atât mai puțin una care sa fie favorabilă lui ALDE-Tariceanu, cum, in mod mincinos, se susține in comunicat.

Totodata, instanța, in data de 14 Iunie 2017, a refuzat înregistrarea noului statut și a noii conduceri, dând termen de judecată 25 Iulie 2017.

Pe cale de consecință, conform registrului partidelor politice, conducerea ALDE este asigurata, in acest moment de doi copreședinți, respectiv Daniel Constantin și Calin Anton Popescu Tariceanu.

In legătura cu afirmatia ca noi, cei care am "îndrăznit" sa ne opunem unor decizii discreționare, am fi devenit membri ai unui alt partid, doresc sa precizez ca acest lucru este nereal, neexistând in registrul partidelor politice, la aceasta data, vreo alta formațiune politica din care sa facem parte, iar excluderea noastră din ALDE este abuziva și nula de drept. Aplicarea prevederilor noului statut, cu încălcarea flagranta a legii partidelor politice, denota disprețul profund pe care aceste personaje il au fata de legile tarii. Mai mult, au pus in pericol, de o maniera iresponsabile, însăși existența partidului pe care l-am fondat”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALDE terminati cu Tariceanu si venitiva in fire .Ajutatil pe Grindeanu!
1
0
Banias habar nu ai de ambitiile lui Jan. Va fi in curand in locul lui Tariceanu.
5
1
N-auzi ma ce zice ala!?Mori ma,n-auzi! Ori mori,ori nu traiesti!
6
3
Banias un om de cacat. Punct
10
3
si Grindenilor: nu conteaza daca organizatia din care fac aprte nu ii mai vor, ei vor sa fie sefi ai ei pe viata! Muie Voua!
1
6
Mircea banias, mori !
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369