REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Banias: Referendumurile sunt binevenite. În cazul de faţă, înţeleg că există prevederi care împiedică organizarea unui astfel de referendum

Banias: Referendumurile sunt binevenite. În cazul de faţă, înţeleg că există prevederi care împiedică organizarea unui astfel de referendum

Replica API 24 ianuarie 2017 | 02:14 354

Deputatul ALDE Mircea Banias susţine că orice consultare a populaţiei este binevenită. Comentariul vine în contextul anunţului făcut de preşedintele Klaus Iohannis, referitor la referendumul privind graţierea. "Cred că referendumurile sunt binevenite. E firesc ca populaţia să fie consultată, dar în cazul de faţă înţeleg că există prevederi constituţionale care nu permit organizarea unui referendum pe o astfel de temă. Judecătorii Curţii Constituţionale sunt însă în măsură să se pronunţe pe acest subiect. Dar, de asemenea, consider că o ordonanţă privind graţierea şi modificarea Codurilor Penale este o chestiune foarte serioasă, iar propunerea a fost pusă deja în consultare publică, înţeleg că Guvernul Sorin Grindeanu urmează să analizeze sugestiile primite de la populaţie pe acest subiect. Eu, unul, am citit proiectul de pe site-ul Ministerului Justiţiei, acolo unde a fost afişat pentru consultare", a precizat Mircea Banias.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banias il ala de la PDL ala de la PC sau care sa fie.Vad mereu ii bugetar saracu si reprezinta cetateni face treaba pt comunitate.Nuuuu are probleme cu legea ii curat k lacrima.Ziiit ma neica nimeni lasa bugetul sa respire,facatorule de nimic.Incearca de lucrh in privat gasestj te asigur.Arata ca poti si altceva decit bugetar de nimic.Cite alocati de copi sint in sal tau de sarac.
0
0
Nu va mai luati de banias el cind merge la cumparaturi parcheaza la handicapati .
1
0
Ce sa zica si pupincuristul Varanului ? Ca si el are niste dosarele frumoase , fratele sau la fel ...
5
0
Chiar nu inteleg de ce injuram aceasta lichea, pur si simplu prin neprezentarea noastra la vot l-am bagat in parlament si stiam f. bine asta, la fel cum stiam ca vor scoate banditii din puscarii si vor ingenunchea justitia. Atunci daca nu ne-ar fi placut ce vor face de ce nu am fost la vot???
5
0
Ca sa vezi: in sfarsit a inteles si boul asta cate ceva...
5
0
Acest no name ,spune numai minciuni,cred ca de frica,un referendum le-ar spulbera firava legitimitate obtinuta in urma a 3mil de voturi din 18 mil.
7
0
Machedon basist securist mars la puscaie normal ca tu si Chiru doriti gratierea sa puteti fura linsititi cu Mazare & Co securistii masoni pungasi sunt de neatins in Romania
8
0
Banias,un alt penal ce ar trebui sa fie la puscarie. Rusine tie nenorocitule,sugaci a lui Basexcu.
9
0
Ascultati judecatile de valoare ale cameleonului.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614