REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Banias, schimbat de la conducerea ALDE. Reacția deputatului: Îi recomand lui Tăriceanu să aibă încredere în justiție

Banias, schimbat de la conducerea ALDE. Reacția deputatului: Îi recomand lui Tăriceanu să aibă încredere în justiție

Replica API 29 aprilie 2017 | 00:53 505

Mircea Banias nu mai este președinte al organizației județene al ALDE Constanța. Deputatul susține că a primit un email cu aceadstă decizie semnată de Călin Popescu Tăriceanu.

Conform deciziei, președinte interimar este Andrei Gerea, începând cu data de 27 aprilie.

De cealaltă parte, Mircea Banias nu recunoaște această decizie, declarând: "Atâta timp cât Congresul lui Tăriceanu (prin care acesta a fost desemnat președinte unic al ALDE) nu a fost înregistrat și încă există o acțiune în instanță, nu recunosc această decizie". "Consider aceste decizii nestatutare și ilegale și îi recomand lui Tăriceanu să aibă încredere în justiție că este corectă și ia decizii corecte. Pe 18 mai este termen în instanță, eu zic să așteptăm să se pronunțe instanța", a adăugat Banias.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fura cu florin viza acciza la gaz
0
0
ratacitul de pe pod face ,,curat,,zice el.banias plangi dupa miile de euro spaga data lui gelil prmistul ,demolatorul uniunii tatarre???ca sa te voteze caoetele de oaie???
2
0
Cine este Banias ???? ce politica poate sa faca ??? un agramat nu ii ajunge cat vor unii ciolanul ??? uneori este nevoie de bun simt si sa te mai si retragi la sediile partidelor nu intalnesti decat persoane invarsta care vor sa faca legea ...rezervisti mi si man
4
1
Crezi ca PNL este altfel? Aceeasi infometati si distructivi!
9
1
Fostul PC ,sau cum se va chema el, va renaste , asa mic cum a fost el, corect, cu oameni frumosi, mandri si cu idealuri politice. Ne vom regasi repede. Succes voua celor care aveti curajul sa va opuneti autocratiei!
0
11
Pe la care sa nu fi trecut lepra asta? Sau macar sa le fi supt nitel pula sefilor locali?
5
0
un KKt de partid....facut cu zoaie ... in frunte cu Moliceanu cel mincinos
9
0
Banias este o hiena mizerabila , ca si Tariceanu , si asemenea altor mascarici politici din spatiul mioritic . Ori , intre acesti ratati politici nu exista justitie , caracter , lege si nici macar reguli minimale de comportament ...
11
0
MIRCEA cum tee simti tu cand te executa Learciu cel pe care il promovai peste tot ,ba chiar si sotia ai pus-o directoate la Mamaia...Mircea...Mircea..foate se platesc.
11
0
Muuuuuuulta muuuuuuuieeeee mircea banias
11
0
Agitatie in haznaua politicii locale, cu acelasi rezultat notabil, duhoare de nedescris.
11
1
Tariceanu expertul in matrimoniale ar trebui sa fie gravid ca sa scape de puscarie ptr ca ala nu ia urat degeaba incredere in justitie
6
7
toti la canal sa sape 3 ani si apoi in fruntea tarii !
15
0
Imi curg lacrimi din pl de suparere! Felicitari Tariceanu ! Acum trebuie aruncat si infiatul maritat dorinel opreanu si partidul va fi frecventabil
22
2
V a luat prea mult sa scuipati janghineaua asta !
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369