REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BARRIER a deschis un nou magazin la Mangalia

BARRIER a deschis un nou magazin la Mangalia

Replica API 19 decembrie 2016 | 00:21 541

Liderul naţional pe piaţa de tâmplărie termoizolantă PVC,

Liderul naţional pe piaţa de tâmplărie termoizolantă PVC,

Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat pe 15 decembrie un nou magazin la Mangalia, pe Șoseaua Constanței, numărul 32.

Inaugurarea noului showroom s-a făcut în prezența mai multor oficiali și invitați, iar potențialii cumpărători pot vizita în fiecare zi magazinul pentru a alege produse de cea mai bună calitate pentru casă sau afacere.

„Credem în potențialul economic al zonei. Este în deplină dezvoltare. Dacă vă uitați în jur sunt mai multe magazine de materiale de construcții decât supermarketuri. Și automat și stațiunilor ne adresăm, nu numai orașului Mangalia. Pentru început, am deschis în luna cadourilor, în decembrie și dorim să dăm clienților anumite beneficii, promoții, discounturi speciale, produse compelmentare prețurilor, glafuri, plase de insecte, care într-o ofertă normală ar fi un cost suplimentar destul de ridicat.”, a declarat Mihaela Stan, manager franciză Barrier Mangalia.

Barrier dorește să își extindă franciza și la București

Barrier s-a extins în 18 județe din țară, iar dorința conducerii este să ajungă cu franciza și la Capitală, unde potențialul economic este ridicat. „Avem destul de multe francize, în număr de 23 în 18 județe. Ne dorim foarte mult o franciză în București. Am avut destul de multe solicitări, însă nu am găsit partenerul ideal. Suntem foarte atenți în selectarea partenerilor noștri francizați pentru că ne dorim să fie un bun exemplu pentru clienți. Eu recomand tuturor din țară.

Sunt produse de o calitate ridicată, nu vrem să intrăm în jocul prețurilor. Nu vindem ieftin. Suntem undeva mediu, spre premium, de aceea le recomand cu încredere să achiziționeze tâmplăria de la Barrier pentru că este o tâmplăria de o calitate ridicată, iar tâmplăria nu se înlocuiește sau se pune la o construcție nouă cu ideea de a o schimba la cinci ani.”, a punctat Sebastian Șerbănescu, director vânzări pe zona de Est la Barrier. „Calitativ vorbind, Barrier se situează pe locul întâi. Este și cel mai mare producător românesc de ferestre PVC. Anul trecut a vândut cel mai mare număr de ferestre PVC în ROmânia. Are un standard de calitate foarte ridicat, sunt mai multe game de profile, și economice, și premium. Sunt și medium, dar automat și de aici vine și prețul. Potențialii cumpărători ne pot găsi pe Internet, pe site-ul www.barrier.com, unde sunt și toate detaliile despre profilele noastre, despre produsele pe care le comercializăm, precum și în showroomurile deschie și în Constanța, pe Bulevardul Tomis 209, și în Mangalia, pe Șoseaua Constanței, numărul 32.”, a adăugat Mihaela Stan, manager franciză Barrier Mangalia.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218