REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Băsescu, despre “luzării” Năstase şi Geoană

Băsescu, despre “luzării” Năstase şi Geoană

Replica API 14 aprilie 2017 | 00:00 382

Traian Băsescu

Traian Băsescu le răspunde dur lui Dragnea şi Tăriceanu, după ce aceştia au cerut înfiinţarea unei comisii parlamentare care să ancheteze modul în care s-a desfăşurat turul II al alegerilor rpezidențiale din 2009. Întreaga dispută a pornit de la o serie de declaraţii şocante făcute de Dan Andronic, jurnalistul afirmând că Băsescu l-a învins pe Geoană la preşedinţie cu ajutorul DNA şi SRI, respectiv Kovesi şi Coldea. Fostul preşedinte comentează ironic la adresa „învinşilor” săi, de la Adrian Năstase până la Mircea Geoană, pe care îi numeşte “luzări”, sugerând că trebuie că trebuie să se facă o anchetă şi pentru prezidenţialele din 2004, notează b1.ro.

Redăm mai jos textul integral scris de Traian Băsescu.

"Este Săptămâna Mare şi, în principiu, am încercat să mă abţin de la a intra în controverse publice.

Încerc să o fac şi acum legat de ultima iniţiativă din „Programul de guvernare” al PSD – ALDE: înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009. Ce bucurie pe capul celor pe care, din 2000 încoace, i-am bătut în alegeri pe unde i-am prins. Îşi vor lua, în sfârşit, revanşa. Ce-i drept, nu la urne, ci la televizor.

Un cor agitat al învinşilor mei la urne a inundat ţara, fie că este vorba de Mircea Geoană, Adrian Năstase, Victor Ponta, gâdiştii de la Antena 3, analişti şi jurnalişti specializaţi în dezinformare etc.

Propunerea a avut atât succes, încât eu propun să facem o anchetă şi pentru alegerile prezidenţiale din 2004.

În felul acesta, putem să le dăm câte un mandat luzărilor Mircea Geoană şi Adrian Năstase sau să-l liniştim pe Ponta că, în 2009, deşi la urne au pierdut, au reuşit, totuşi, să fure voturi pe măsura talentului înnăscut al PSD.

Geoană, Năstase şi Ponta, fiţi, în sfârşit, fericiţi. În concluziile anchetei, talentatul preşedinte Dragnea vă va declara preşedinţi ai României.

Geoană, ai grijă, aşază-te la coadă, că primul la rând este Adrian Năstase. Mai departe, vă înţelegeţi voi cu Iohannis cum vă rânduiţi la Cotroceni.

Când mă gândec că România va avea asiguraţi preşedinţii pentru următorii 15 ani, chiar îmi dau seama ce important este „Programul de guvernare” PSD – ALDE.

Sărbători fericite !

PS – Dragnea, ai grijă, s-ar putea să nu-ţi placă ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasă-i Parchetului General să facă ancheta".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiorete apropo cum i-ai facut pe aia 70000 de romanasi sa voteze la paris,dodon s-a intepat de figura si a distribuit un numar finit de formulare de vot
2
1
Corect ,,cretu"si mai pe romaneste:sunt si multi prosti,ca cei de mai jos!
2
1
cred ca romanii au coae dar nu au minte...
3
1
Pacat ca o tara frumoasa a avut un presedinte care a creat un sistem mafiot.
3
2
cine si-a pus jigodiile ca oprea, kovesi muista macovei baconschi, coldea si restu ... sa fraude-ze alegerile in 2009 ? cine nu mai vroia sa plece cand a fost demis in 2012 ? cine ia pus sa fure pe rupte si sa-si bata joc de popor prin taieri de salarii si pensii ? Ai facut in cele doua mandate vre-o marire ? Acum jegu arunca pisica in curtea altora doar asa sa schimbe subiectul de frica catuselor ?
2
2
ce al dracului esti tu javra toti sunt rai numai tu esti bun un excroc ti-ai batut joc de o tata intreaga ce nu iti convine imediat jignesti.
4
2
Excrocul si santajistul Base, omul care a distrus Romania mai mult decat un razboi moare de frica. Daca romanii ar avea coaie ar cerceta si baga in puscarie pe viata pe cei care au furat alegerile indiferent pentru ce partid sau presedinte.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102