REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Băsescu, dezvăluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Dragnea ştia exit-poll-urile reale, ştia că a pierdut Geoană

Băsescu, dezvăluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Dragnea ştia exit-poll-urile reale, ştia că a pierdut Geoană

Replica API 23 mai 2017 | 03:57 450

Liviu Dragnea știa în noaptea alegerilor din 2009, că Mircea Geoană a pierdut alegerile. Afirmația a fost făcută luni de fostul președinte Traian Băsescu într-o intervenție telefonică la B1 TV

Băsescu a mai spus că în acea seară a anunțat că a câștigat alegerile cu câteva minute înainte de prezentarea exit-poll-urilor, pentru a-și ține oamenii în secțiile de votare, în condițiile în care știa că cele mai multe sondaje îl vor da câștigător pe Mircea Geoană.

”E prima dată când intervin în toată această dezbatere legată de fraudarea alegerilor. Aș pune o etichetare în stilul meu, e o prostie să se facă această afirmație. Eu aveam un singur reprezentant în secțiile de votare. Coaliția împotriva mea era UDMR-PC-PNL-PSD. Nu putea să fure un singur om în secția de votare când ceilalți patru erau cu ochii pe el, presupunând că ceilalți patru n-ar fi furat nici un vot. Înțeleg că toată lumea se întreabă cum de a pierdut Geoană la Constanța. Măi, oameni buni, la Constanța nu am pierdut niciodată, sunt de acolo. Am fost căpitanul de cursă lungă Traian Băsescu. Nici când era Mazăre pe catargul de la hotelurile de prin Mamaia, nu puteam să pierd în Constanța. Acolo am zdrobit PSD-ul întotdeauna și dacă m-aș fi dus să candidez pentru funcția de primar, câștigam Constanța acum doi ani, când au fost alegeri locale”, a spus Băsescu la B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic nou sub soare.Revedeti imaginile in care Geoana ,credul multumea tuturor.Dragnea acest parsiv notoriu stia rezultatul real motiv pentru care n-a schitat niciun gest,dimpotriva privea dispretuitor la Mircica si dragostea lui.
4
0
mai chiorete si cum ai facut sa voteze 70000 de romulani la o singura sectie de votare din paris,basca toti au pus degetul pe tine,mi se pare o chestie mai ciudata decat noaptea cutitelor lungi cu tradatorul dan andronic si cu iubita de-a doua
4
3
Ochila e omniprezent,sa ne zica si noua secretul rezistentei,a trecut de la sete si lichide la prafuri?Bate campii si minte constant,mare rusine cu actualii si fostii banditi din functiile de conducere,Romania are multi ani de tras caruta cu idioti de la butoane.
3
3
in loc sa mai cautam ,acul in carul cu fan,ar fii bine sa ne gandim la prezent si viitor...vorba aia morti cu mortii ,vii cu vii...daca va macina atat trecutul..eu zic sa ramaneti acolo..nu se mai poate indrepta nimic acum..ascultam zilnic povesti nemuritoare in loc sa ne concentram pe prezent si viitor...
2
0
HAIT ! nici chiar nu mai ai limite ....oare constantenii pot uita ca s-a distrusflota mandria tarii si ca s-au infiintat trei companii unde a urmat jaful nu am uita nici o clipa cum dispareau navele si nici cum pe banii romanilor fitele de la cele trei companii vizitau lumea
7
2
arogant imputit , niciodata nu l-ai fi batut pe radu mazare in constanta . Tu erai in cadere libera , radu era pe val . Si maine daca ati candida , tu si radu , te face mazare de nu stii de tine . NU UITA ! - DACA UDREA NU SCAPA , TE IA CU DANSA !
6
6
Ati distrus ROMANIA!
7
4
bla bla bla !
5
3
Pt chiorete a pierdut: La pensiunea de care vorbesti vad ca nu mai este loc de psd-eii vostrii.Asi predau unul altuia stafeta ca la olimpiada!
5
5
Alegerile n-au fost fraudate.Cine spunea hai viorica sa bem o sampanie,nu mai fi suparat ca nu s-au furat decat vreo doua voturi!!
2
2
alegerile atunci,stie bine asta!Dar va veni si ziua cand o sa-l lase din brate cine-l tine acum.problema e ca n-o sa mearga singur la pensiune,mai ia si altii si el stie de-aia-si permite sa fie cinic si sa ia lumea la mistouri.Cumatrul tiganilor,de!
7
3
penalul draknea nu a fost, nu este si nu va fi niciodata cinstit. Nu ii sta in caracter.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614