REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Băsescu E GATA SĂ SPUNĂ TOT!

Băsescu E GATA SĂ SPUNĂ TOT!

Replica API 24 aprilie 2017 | 01:13 470

Traian Băsescu e gata să spună tot ce știe! Fostul președinte a făcut o propunere fără precedent pe scena politică din România. Băsescu a anunțat, duminică după-amiaza, că e dispus să fie supus la un detector de minciuni, în direct, în cadrul unei televiziuni televizate, pentru a arăta că spune adevărul. Băsescu a pus și o condiție: ca un celebru jurnalist, fost senator PNL, Sorin Roșca Stănescu, să facă la fel.

”În țară s-au furat voturi. S-au furat voturi pentru Mircea Geoană. Eu sunt gata să merg la un detector de minciun, în direct, dacă și Sorin Roșca Stănescu e de acord să facă la fel. Toate evaluările artătau că eu voi lua 75% din voturile din diaspora. Am luat 78%.”, a spus Traian Băsescu la România TV, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa fie nevoie de translator,chiorete nu face altceva decat sa sisiie ca un sarpe ce este,a da si o rola mare de hirtie igienica,pentru lacrimi
0
0
O provocare demna de un presedinte! Sa vedem cum raspund gunoaiele.
1
0
Suntem un popor de cretini daca dupa ce a distrus o tara il mai asculta cineva in afara de procurori!
0
1
Muie basescu
1
1
asta nu spune decat ce vrea mintea aia tembela, ducand in derizoriu adevarul adevarat ! Asta trebuie inchis pe viata pentru ce a facut cu acest stat de drept si punand pe functii supreme numai si numai inculti care sa-l apere pe el si atat : Nu la interesat nici o clipa de soarta noastra mizera, ba din contra a vrut sa ne iniobageasca sa ne aduca identic la stilul de comunism iniobagit ptr. un colt de paine sa faci orice iar ei sa traiasca bine-mersi pe roze !
0
1
Basescule, esti dispus sa raspunzi, la testul poligraf, la un tir de intrebari legate de flota, casa din Mihaileanu, retrocedari abuzive, de afacerile cu Casuneanu, de terenurile de la Nana si despre felul cum i-ai bagat la puscarie pe Voiculescu sau alti adversari politici? Eu cred ca, la raspunsurile tale, va crapa aparatul. Te bagi in seama, nimeni nu mai crede o iota din tot ce spui. Esti si ramai ce-ai fost mereu: un MINCINOS!
4
4
GROAPA DE GUNOI A ISTORIE ,IAO SI PE MADAMA DAR SI PE GRAGNEA CREATIA TA.
2
2
regret ca lam votat acm e prea tirziu pentru o persoana
3
3
Basescu e gata sa minta tot
9
3
Cine este dispus sa te asculte,Basescule?Si mai ales cine te mai crede?Felul in care incerci sa o scapi pe Udrea starneste atat intrebari cat si ilaritate!
12
2
asta ar fi cea mai asteptata confirmare de tot poporul de restul sant doar minciuni identic ca si cele spuse pana acum; ce o face justitia asta dementocrata de nu al arestea-za ptr. aceste vorbe, confirmari spuse dupa atat timp ? Se complac ? atunci noi ce sa credem de aceasta justitie ? ca spune Lazar adevarul si cucuveaua ca ei sant statul si nimeni nu are drept sa-i judece ? Astai democratia creata de base si oameni pusi de el ???
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920