REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: Nu mă impresionează haita, s-ar putea să fac un buletin al corupţiei guvernamentale

Băsescu: Nu mă impresionează haita, s-ar putea să fac un buletin al corupţiei guvernamentale

Replica API 16 aprilie 2014 | 00:00 193

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu îl impresionează "haita pesedistă" şi a anunţat că s-ar putea să stabilească o zi pe săptămână când să facă "un buletin al corupţiei guvernamentale". "Acţiunile lui Victor Viorel Ponta şi unui grup de politicieni arată că obiectivul acestui domn nu este să facă bine României, ci să pună România sub controlul PSD şi este jalnic că o face cu sprijinul trustului de presă al unui turnător şi cu sprijinul televiziunii mogulului Ghiţă. Măcar despre Felix ştim cine e, Ghiţă este mult mai periculos, pentru că este un om tânăr, de la care toţi aşteptam mai mult", a spus Băsescu, citat de Mediafax.

"Am văzut astăzi marea haită pesedistă, semnând, alături de şantajista senatoare Firea, la îndemnul premierului profund corupt şi mincinos, Victor Viorel Ponta, această haită crede că mă impresionează şi mă voi descuraja, voi înceta să mai protejez de influenţă politică justiţia şi vor putea să intre cu bocancii în această zonă care îi înnebuneşte, pentru că a devenit independent. Se înşală", a mai ziz Băsescu.

Şeful statului a spus că nu este impresionat nici de comisia Nana şi nici de "solidarizarea haitei cu Ponta şi cu senatoarea şantajistă Firea". "Nu mă impresionează nici minciunile debitate de dimineaţă până seara de Victor Viorel. Îi garantez că ceea ce el îşi imaginează că este presiune pe Băsescu, să ne lase în pace. Ei sunt şi deformaţi, au impresia că datorită mie îi mai strâng Parchetele şi instanţele. Nu, este profund greşit. Eu doar am protejat justiţia, cât am putut, de influenţa politică, dar procurorii îi iau şi îi anchetează pentru că fură, nu pentru că le spune Băsescu, habar nu am ce dosare au procurorii în lucru", a mai declarat şeful statului, citat de Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367