REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Băsescu: Ponta e de o perfidie fără limite, iar Iohannis nu vrea să pună punctul pe i

Băsescu: Ponta e de o perfidie fără limite, iar Iohannis nu vrea să pună punctul pe i

Replica API 26 mai 2015 | 00:17 234

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat, duminică, disputa dintre premierul Victor Ponta şi şeful statului Klaus Iohannis privind Codului Silvic, acesta afirmând că, în realitate, nu ar fi existat un asemenea conflict.

”Iohannis şi Ponta fac un joc din care românii rămân cu impresia că se limitează exportul la 30%. Problema e amploarea defrişărilor. Ambii au păcălit, s-au făcut că au o dispută. problema nu e câtă cherestea exportăm, ci câţi copaci tăiem, legal şi ilegal. Tăiem prea mult şi legal. România trebuie să intre într-un program de limitare la maximum a tăierilor”, a spus Băsescu.

"În problema pădurilor, amândoi sunt doi diletanţi, fiecare vrea să facă scor politic şi îi doare drept în partea de dinapoi de realitatea pădurii", a mai precizat Traian Băsescu.

Ponta l-a făcut pe Iohannis direct responsabil de trafic de influenţă în problema lemnului, "prin nişte manevere de o perfidie incredibilă", a comentat Băsescu la B1TV, în condiţiile în care, a susţinut fostul preşedinte, socrul şefului Guvernului, Ilie Sârbu, "a patronat timp de 10 ani contractul firmei austriece" Holzindustrie Schweighofer.

"Având aceste elemente, Iohannis parcă e - vorba unui domn din presă - "marele mut", adică e foarte greu să fii bătut de Ponta în partea de dinapoi când ai aceste elemente, când chiar familia premierului e implicată în acest jaf", a opinat Băsescu.

Traian Băsescu a mai susţinut că preşedintele Iohannis începe "să se trezească" şi să îşi dea seama că are de-a face cu un premier "perfid, ce beneficiază de o propagandă formidabilă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102