REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Băsescu: Sunt procurori care falsifică dosare

Băsescu: Sunt procurori care falsifică dosare

Replica API 24 februarie 2017 | 00:00 333

Președintele PMP, Traian Băsescu, a susținut joi că sunt procurori care falsifică dosare și că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, declară degeaba că nu se fabrică dosare, notează Agerpres.

"Sunt metode de fabricarea dosarelor, degeaba spune doamna Kovesi că nu se fabrică dosare, iar proba o avem cu acest procuror Negulescu, în rest eu spun lucruri aflate de avocați și de la inculpați", a afirmat Băsescu la România Tv.

El a enumerat mai mulți procurori care falsifică dosare.

"Mă întreb cât tupeu trebuie să ai să faci asemenea afirmații când cazul Negulescu îl știe o țară întreagă. Vă mai pot spune procurori care falsifică dosare: doamna procuror Roșu de la DNA, doamna Sutima care a fost la Parchetul General șef de secție, doamna procuror Petrescu de la Parchetul General. Nu am reținere să vă spun că sunt mult mai mulți Negulești în interiorul sistemului", a adăugat Băsescu.

El a explicat "procedee" prin care se fabrică dosare.

"Sunt dosare în care un cetățean, de regulă cu probleme, este chemat, instruit să intre telefonic în dialog cu un alt cetățean din anturaj și să-i spună: Ți-aduci aminte acum trei ani când x nu știu ce a făcut. Până la urmă încearcă să obțină niște probe indirecte. Până la urmă, cuplat cu denunțul făcut de denunțător, iată proba pentru care trebuie să intre în pușcărie", a mai susținut Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana la moarte...
0
0
mai basescule, mai cretinule cat tupeu de imbecil zace in mintea ta bolnava, de fapt esti zombii nu vrei sa gandesti decat ce te doare, tu care ti-ai batut joc de popor prin a pune pe cine ai vrut tu sefi la toate institutiile ce trebuia sa apere drepturile poporului, ba din contra sa-si bata joc de popor si sa te apere pe tine; Cat de curand a-ti vei primi pedeapsa bine meritata la ceeia ce ai facut doar in interesul tau si inca ai tupeu sa denigrezi pe oricine si orcand !
0
0
si Macovei ce face si ce a facut pina acuma
0
0
Hai bre nea traiane...macar o poza din spate cu udrea aplecata cu mainile pe birou..
2
2
bai bese chiar nu-ti este rusine ca tu ai cele mai multe dosare dosite, anulate ori falsuri in ele ca sa te scoata basma curata, ori chiar vrei tu totul sa nu patesti nimic iar al sarac ptr. o gainarie sa faca si ptr. tine, caci tu ai facut aceste institutii sa functione-ze asa jigodie penala mars la kkt !
3
2
Iti este frica de ceva?Securist obosit.
4
2
cumva condamnat?stati linistiti,are "cartile facute".este,dupa parerea mea cel mai abil politician,numai ca n-a folosit talentul asta pentru Romania!pana la urma,Ceausescu a fost ultimul conducator patriot in istoria recenta,fie ca va place sa recunoasteti,fie ca nu.Cizmarul si-a iubit tara,asa cum a putut.Comunismul adusese Romania printre primele tari din Europa,ca dezvoltare industriala.Acum Romania este o ruina din pacate.Si ca mine,gandesc multi.Iar eu am 42 de ani,nu 80,ca sa stiti.
7
2
asa este. acum ii pare rau ca le-a dat atata putere. nu mai pot fi stapaniti.
7
0
Basism este egal cu nazism, mai draga, vorba lui Iliescu, unde-ai ascuns peste 300 de vapoare, la Nana ?
7
4
Da ! Sunt papagali politici care mananca cacat . Care ar fi mirarea ? Basescu este mare maestru in consumul acestor ,,mancaruri bizare intr-o democratie plina de cosuri''.
5
4
Omul asta nu vrea sa intre in ,,stamba silentio''si arunca petarde pentru pregatirea apercetiva a opiniei publice in vederea unui dosar in cercetare.El sr consideara nevinovat ?Da?Atunci procurorii l-au lucrat!Opinia publica trebuie sa cunoasca faptul ca nici justitia nu mai este ce-si doreste ea.
5
3
bine ca nu scot dosarul cu flota cu repatrierea jurnalistilor, cu mosia si mai cu seama cu recesiunea si multe altele sa nu mai dai atatea explicatii si idei tampite PUSCARIABILULE !
5
4
Ce vorbesti mai, Base? Pai cine a numit ticalosii in sistem,nu tu?
9
4
CA AVEAM O FLOTA DE MILIARDE USD.
10
4
Omul si-a pierdut busola ! Mai mult , nimeni nu-l mai crede . Ce maidanez a ajuns !
10
3
Nu credeam una ca asta!Cel care a infiintat basismul se dezice de el.Nea Traiane,nu te crede nimeni si devii penibil,noi stim ca buba este fratele,nepotul si fiica dvs.Ca om te inteleg,ca politician nu si la umbra dvs, multi hoti care ne-au belit ani de zile,se vor adaposti.
13
3
Nea traiane cand dai inregistrarile cu udrea ...interzis minorilor
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102