REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: Toţi se străduiesc să anihileze două mandate de preşedinte

Băsescu: Toţi se străduiesc să anihileze două mandate de preşedinte

Replica API 27 aprilie 2015 | 20:18 208

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că va lupta politic pentru a-şi apăra mandatele. Într-o postare pe Facebook, acesta a acuză anumite televiziuni că duc o campanie furibundă împotriva sa, al cărei scop este discreditarea şi distrugerea celor zece ani ai mandatelor sale în fruntea statului, potrivit B1.ro.

"Am să mă bat politic pentru apărarea mandatelor mele! (...) Două luni după încheierea mandatului nu am avut ieşiri publice. Mi-am dorit să urmeze o retragere lină din viaţa publică. Dar sistemul lui Năstase şi Voiculescu îşi doreşte o revanşă pentru toate înfrângerile politice pe care i le-am administrat până la terminarea celui de al doilea mandat", a scris pe Băsescu.

”În această operaţiune masivă de denigrare, nimic nu este prea mult. Fie că utilizezi epave ale regimului comunist angajate cu normă întreagă la cele trei televiziuni, fie că utilizezi familii întregi de rromi interlopi bine instruiţi de avocaţi de tip miliţian să facă declaraţii denigratoare la adresa mea, fie că sunt vîrfuri de lance ale turnătorului Voiculescu angajaţi sau foşti angajaţi ai trustului Intact, fie că sunt angajaţi ai turnătorului de tip nou Ghiţă, fie că sunt băsişti răspopiţi sau diverse specii de acoperiţi, toţi se străduiesc din răsputeri să anihileze două mandate de preşedinte şi să semene, fără pic de responsabilitate, ură şi minciună”, a mai scris fostul președinte.

"Oare ce v-a deranjat atît de tare în cei zece ani ?

Poate condamnarea comunismului ca fiind un regim ilegitim şi criminal ?

Poate predarea la CNSAS a celor trei milioane de dosare ale fostei securităţi ?

Poate readucerea în ţară a lui Omar Hayssam cînd mulţi au răsuflat uşuraţi aflînd că a dispărut ? Poate faptul că am semnat tratatul de aderare la UE ?

Poate izolarea justiţiei de influenţa politicului ?", a conchis Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367