REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bătrânii constănţeni au fost premiaţi de municipalitate. Ce discurs a avut primarul!

Bătrânii constănţeni au fost premiaţi de municipalitate. Ce discurs a avut primarul!

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:00 357

Bătrânii care au împlinit 80, respectiv 90 de ani de viață, dar și 50 de ani de căsătorie, au fost premiați de către edilul orașului și municipalitate, vineri, 14 aprilie, în Vinerea Mare. 26 de persoane au împlinit 90 de ani și au primit 500 de lei, 174 de persoane au împlinit 80 de ani și au primit 300 de lei, iar 45 de cupluri aniversează 50 de ani de căsnicie și au primit tot 300 de lei.

Primarul a punctat din nou, în fața mulțimii, că orașul a fost clădit pe respect și unitate și a transmis din nou cuvinte călduroase și le-a mulțumit vârstnicilor pentru implicarea dezvoltării familiilor care stau la baza societății de la malul mării. A vorbit și de multiculturalism și a punctat clar că orașul Constanța a fost și este clădit pe solidaritate.

„Mă bucur că astăzi, în Vinerea Mare, am avut onoarea și bucuria să mă întâlnesc cu seniorii constănțeni. Așa cum fac întâlnirile cu ei în fiecare lună, prilejul este unul fericit, acela de a le ura din partea municipalității un sincer și călduros la mulți ani acelora care au împlinit 100 de ani, 90 de ani, 80 de ani și de asemenea pentru a le ura casă de piatră celor care devin exemple din ce în ce mai rare, cei care aniversează 50 de ani de căsătorie. Evident că fiind și săptămâna mare, întâlnirea a prins și o altă dimensiune. Nu pot să nu le mulțumesc în numele generației tinere seniorilor constănțeni pentru tot ceea ce au făcut ei pentru că, astăzi, Constanța este un oraș puternic, frumos și în dezvoltare datorită muncii, eforturilor și realizărilor dânșilor. Ei au construit orașul. Noi trebuie să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor lor, să conservăm ceea ce au făcut bun și să încercăm să venim cărămidă peste cărămidă și să dezvoltăm și să lăsăm la rândul nostru o moștenire. M-am bucurat să văd în sală un fel de radiografie a generaților constănțene. Am văzut de la străbunici până la strănepoți și asta m-a bucurat foarte mult. Lucrând cu oameni, pentru oameni și între oameni, de la ei primești și sfaturile cele mai bune și lecțiile de viață și, de multe ori, cuvinte maiastre, dar întotdeauna de la seniori am primit păreri obiective. Nimeni nu vine cu „eu am o problemă punctuală și este doar a mea”, reclamă probleme fie ce țin de segmentul seniorilor, ce țin de cartierul în care locuiesc sau țin de buna administrare a orașului. Tuturor le urez să aibă sărbători fericite, Paște fericit, să se bucure de familie și să construim o familie mare, care se numește Constanța. celor care nu sărbătoresc Paștele, le urez petrecere frumoasă, pentru că știu că în Constanța există de secole această tradiție, ca indiferent de sărbătoare să ne bucurăm împreună. Așa cum noi, față de frații noștri musulmani, sărbătorim alături de ei și Bayramul și toate sărbătorile lor, sunt sigur și că celelalte minorități religioase vor petrece alături de noi sfintele sărbători de Paște”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar votacii conteaza si machedonii la spagi de restu ma doare'n puta
1
0
Medicatie ai ?
0
4
pupati-i in fund pe cei care va voteaza constant de 28 de ani...si la mai mare!Machidonii si alti excroci gata de furt,exulta!are cine sa-i voteze!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614