REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Becali laudă pușcăria din Constanța: "Mâncam cu lingura şi furculiţa de aur!"

Becali laudă pușcăria din Constanța: "Mâncam cu lingura şi furculiţa de aur!"

Replica API 29 martie 2017 | 00:31 324

sursa foto: prosport.ro

Gigi Becali a făcut o declarație uluitoare în cursul zilei de 28 martie a.c.! Mai exact, acesta a oferit detalii incredibile privind condițiile din celula din cadrul Penitenciarului Poarta Albă în care a fost încarcerat. "Eu aveam apă în fiecare zi. Aveam patul meu, patul doi nu exista, l-am scos ca să îmi fac baldachin, să mă legăn. Condiţiile mi le-am făcut eu, că sunt Becali şi nu putea niciun militian să îmi zică nimic. Mâncam cu lingura şi furculiţa de aur, ca să ştiţi. Eu ştiu că ceilalţi o duc greu...Şi Victor (n.r.Victor Becali, vărul său) o duce greu, că sunt 14 în camera. La mine eram opt şi eu comandam. Ştiţi cine m-a ajutat? BECALI. Numele meu m-a ajutat. Miliţianul îmi mătura în celulă. Altii nu pot să facă asta", a spus patronul Stelei, conform ziare.com. Contactați de reporterii "Replica", reprezentanții penitenciarului au negat informațiile! "Nu au nici un suport în realitate", a precizat Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un limbric spurcat,,
3
1
Sa traiasca Sica de la melody si Lutu ca au carat sacosi de mancare la Poarta Alba ca altfel murea de foame cretinul asta.
6
1
cacat cu lingura de aluminiu si a crezut ca-i aur
5
1
Tipic machedonesc, gura bate curul.
6
1
Are drepatate dar nu cu Linguri de aur si alte rahaturi ! avea tot vroia acolo , se aducea bautura mancare etc . De ce credeti ca Screusteanu este investigat acum si cu alltii ? multe combinati se fac acolo , numai zic de telefoane , net si laptopuri .
2
0
Kakat mancam hahalera
5
1
E prea elaborat comment-ul tau. Individul e un makedon CIPAN si asta spune totul!
5
0
Un analfabet, un cioban parvenit, un hot si penal, incurajat de anumite televiziuni si un un "anume segment" de presa. Trebuie interzis pe oricare post de televiziune si in orice ziare. Un model de "ASA NU" ! Rusine pentru societatea noastra cu asemenea personaje. Li se mai face si reclama !? Oare de ce ??!!
11
1
Personajul face pe smecherul insa, a uitat cum se vaieta sa iasa de la parnaie? Aceasta persoana ar trebui interzisa pe orice post de televiziune si in orice ziar, face rau enorm copiilor nostri!
13
1
Paduchele cand are burta plina de sange parazitat iese in frunte. Gunoiul asta social trebuie dat exemplu pentru a speria parazitii sociali.
11
0
Un cioan idiot, hot si de tot rahatu' despre.... el si ciobanii lui. Un make idiot. Adica, pt cretinii de makedoni, PUNCT.
10
0
Se lauda pe sine, acest microb facut mare de presa spagara! In acelasi timp, ii sifoneaza pe angajatii penitenciarelor, in speranta ca se sesizeaza careva si il schimba pe seful mare. Are interese si voi il ajutati
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367