REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bejan este noul director general adjunct al ANP: "Sprijinul pentru Penitenciarul Poarta Albă va fi la fel de echidistant ca şi pentru celelalte unităţi"

Bejan este noul director general adjunct al ANP: "Sprijinul pentru Penitenciarul Poarta Albă va fi la fel de echidistant ca şi pentru celelalte unităţi"

Replica API 7 iunie 2012 | 00:00 879

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) Ioan Băla, a fost demis la finele lunii mai a.c. de către ministrul Justiţei, Titus Corlăţean, şi înlocuit pe 1 iunie a.c. cu Marian Stancovici. Aceeaşi soartă au avut-o şi directorii generali adjuncţi. Astfel, comisarul şef de penitenciare Claudiu Cătălin Bejan, directorul adjunct Educaţie şi Asistenţă Psihosocială al Penitenciarului Poarta Albă a fost împuternicit cu data de 1 iunie a.c. în funcţia de director general adjunct al ANP, pentru o perioadă de 3 luni. Tot directori generali adjuncţi sunt şi Dorin Gabriel Mureşan şi Florin Şerpe. Menţionăm că Bejan a mai activat în cadrul ANP ca director al Direcţiei de Reintegrare Socială, dar de data aceasta responsabilităţile sale sunt mult mai mari. "Am mai activat în cadrul ANP, dar nu am mai fost director general adjunct. Una este să coordonezi o direcţie din cadrul ANP şi alta este să coordonezi trei-patru direcţii. Responsabilitatea este mult mai mare", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, comisarul şef de penitenciare Claudiu Cătălin Bejan, director general adjunct al ANP. Deşi Administraţia Naţională a Penitenciarelor este în grija unei echipe noi de conducere, strategia sistemului penitenciar nu va fi schimbată. "Priorităţile nu s-au schimbat, sunt proiecte, obiective care sunt stabilite prin strategia de dezvoltare a sistemului penitenciar în perioada 2012-2014. Strategia sistemului penitenciar nu se schimbă, ci îşi continuă cursul", a precizat Bejan. După trei zile de muncă la ANP, Bejan spune că: "sprijinul pentru Penitenciarul Poarta Albă va fi la fel de echidistant ca şi pentru celelalte unităţi din sistem". "Poate că nu vă vine să credeţi, dar Penitenciarul Poarta Albă este mai bine decât alte unităţi din sistem. Sunt 42 de unităţi în sistemul penitenciar, iar Peniteciarul Poarta Albă nu se află pe ultimul loc din punct de vedere al dotărilor şi al capităţilor de cazare", a spus Bejan. Menţionăm că activitatea sa de director adjunct Educaţie şi asistenţă psihosocială al Penitenciarului Poarta Albă a fost preluat de către subcomisarul Emilia Topală. "De la 1 iunie a.c. subcomisarul Emilia Topală îndeplineşte atribuţiile de director adjunct pentru Educaţie şi Asistenţă Psihosocială la Penitenciarul Poarta Albă, până la revenirea în funcţie a titularului, respectiv domnul Claudiu Bejan. Domnul Bejan, de marţi şi-a început activitatea de director general adjunct al ANP", a precizat comisarul şef de penitenciare Gelu Dănuţ Dincă, directorul Penitenciarului Poarta Albă şi fost director general adjunct al ANP.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369